Gizli olan Instagram hesabı nasıl görülür?

İçindekiler:

  1. Gizli olan Instagram hesabı nasıl görülür?
  2. Kapalı Instagram hesabına nasıl bakılır?
  3. Instagram hesabı kaç saatte dondurulur?
  4. Zoomie guvenilir mi?

Gizli olan Instagram hesabı nasıl görülür?

Öncelikle Android kullanıcıları için Google Play Store'dan, Apple kullancıları için de AppStore'dan arama yerine postegro yazarak uygulamayı indiriyoruz. Postegro, uygulamayı yüklediğimiz telefonunun bünyesine instagram verilerini çekerek gizli instagram profillerini görüntülememize olanak sağlıyor.

Kapalı Instagram hesabına nasıl bakılır?

INSTAGRAM GİZLİ HESAP GÖRME UYGULAMASI İlk olarak Postegro uygulamasını indirin, Ardından uygulamaya kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş gerçekleştirin, Kimin hesabını görüntülemek istiyorsanız arama butonunda o kişinin ismini girerek gizli hesapları görüntüleyebilirsiniz.

Instagram hesabı kaç saatte dondurulur?

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra hemen açabilirsiniz; ancak dondurulan Instagram hesabını açmak bazen 24-48 saat gibi bir zamanı bulabilir. Yani dondurduğunuz Instagram hesabına tekrar giriş yapmak için bu süreyi beklemeniz gerekebilir. Tekrar dondurma işlemini yapabilmek için 1 hafta beklemeniz şart.

Zoomie guvenilir mi?

Zoomie uygulaması hesabınızla giriş yapmadan güvenle kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Android ve iOS için de bulunuyor. Eğer profili gizli ve siz takip ediyorsanız yine sorun yok.