Gri koltuklara ne renk perde olur?

İçindekiler:

  1. Gri koltuklara ne renk perde olur?
  2. Turkuaz koltuk takımına ne renk perde?
  3. Antrasit koltuk takımına ne renk perde?
  4. Turkuaz rengine hangi renk yakışır?
  5. Mor koltuğa takımına hangi renk fon perde?
  6. Antrasit rengine hangi renk uyar?

Gri koltuklara ne renk perde olur?

İç mekan uzmanları tarafından gri renk koltuğa perde rengi olarak sarı, krem rengi, bej ve tonları, altın ve bal rengi ile yeşil renk ve son olarak da gri renk tercih edilebildiğini görüyoruz.

Turkuaz koltuk takımına ne renk perde?

Kesinlikle sarı. Resimlerde gorursun, turkuaz ve sari birbirine en cok yakisan renkler. Turkuaz koltuklar beyaz duvar rengi sari fon perde ve sari-beyaz-yesil cicekler aksesualar. Evin dergilerden firlamis gibi olur.

Antrasit koltuk takımına ne renk perde?

Antrasit rengi duvarlarınızı hardal sarısı perdeler ile renklendirebilirsiniz. Perde olarak daha açık renk kullanmayı düşünüyorsanız sarı tonlarını koltuklarda kullanmak da iyi bir seçenektir.

Turkuaz rengine hangi renk yakışır?

Turkuaz rengi pek çok kişi tarafından çok sevilen bir renktir. Ancak mevzu başka renklerle birlikte kullanmaya geldiğinde ise akla soru işaretleri düşmeye başlar. Kırmızı, sarı, krem ve mor renkleri turkuaz rengi ile başarılı kombinler yapabileceğiniz renklerdir.

Mor koltuğa takımına hangi renk fon perde?

Mesela, düz mor bir perde de metalik gri olağanüstü dururken, aynı etkiyi gri ve beyaz renk kombininde yakalayamazsınız. Mürdüm renkli koltuk takımında desenli perde kullanacaksanız krem ve beyaz üzerine mürdüm desenli perde kullanmalısınız.

Antrasit rengine hangi renk uyar?

Daha çok minimal ve modern bir tarz elde etmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yer alan beyaz, siyah ve gri tonları size büyük bir kolaylık sağlayacak.