Çatallı çekici nedir?

İçindekiler:

  1. Çatallı çekici nedir?
  2. Araç sigortası çekici hizmeti veriyor mu?
  3. Araç Sigortamda yol yardımı var mı?
  4. Çekici ücreti ne kadar?
  5. Lastik çekiç ne işe yarar?

Çatallı çekici nedir?

Çatallı Çekici Forklift iş makinasında kullanılan çatallar yükü alttan kaldırır ve çekerek taşır. Tıpkı forklift düzeninde olduğu gibi araç altına giren iki büyük çatal sayesinde araç kaldırılır ve çekici kasasına konur. Yolun ve aracın uygunluğuna bağlı olarak sol ya da sağ taraftan araç çekiciye yüklenebilir.

Araç sigortası çekici hizmeti veriyor mu?

Trafik sigortasına ek olarak tanımlanan faydalardan birisi de yolda kalan araçlara yönelik olarak sunulan çekici teminatı hizmetidir. ... Böyle durumlarda önceden yaptırmış olduğunuz trafik sigortasının kapsamında ek olarak bulunan çekici hizmeti devreye girer.

Araç Sigortamda yol yardımı var mı?

Yol yardımı, sürücülerin karşılaştığı olumsuz durumlarda devreye giren yardım hizmetidir. Yol yardım hizmetleri kasko sigortası yaptırarak sahip olunabileceği gibi zorunlu trafik sigortasına da ek teminat olarak eklenilmektedir. ... Bu gibi durumlarda yol yardım hizmeti devreye girer.

Çekici ücreti ne kadar?

KUTSO'DAN ÇEKİCİ VE KURTARICI FİYAT TARİFESİ
ÇEKME AÇILIŞ ÜCRETİ
TÜRGÜNDÜZ (TL+KDV)GECE (TL+KDV)
Kamyon Ruhsatlı Araçlar125,00 TL175,00 TL
Çekici Ruhsatlı Araçlar (Dorsesiz)100,00 TL150,00 TL
Çekici Ruhsatlı Araçlar (Dorseli)250,00 TL300,00 TL
31 satır daha

Lastik çekiç ne işe yarar?

3.1.6.1 Lastik Çekiç Bobinajcılıkta izoleli iletkenlerin zedelenmeden şekillendirilmesi, araba ka- portalarındaki küçük darbelerin boyaya zarar vermeden düzeltilmesinde kullanıla- bilir.