Implant üstü zirkonyum olur mu?

İçindekiler:

  1. Implant üstü zirkonyum olur mu?
  2. Emax mi zirkonyum mu?
  3. Emax kuron nedir?
  4. Emax Crown nedir?

Implant üstü zirkonyum olur mu?

Diş kaplama yöntemleri arasında olan İmplant üstü zirkonyum kaplama yer almaktadır. ... Işığı geçiren yapısı sayesinde ise diş etinde koyu renk oluşumunu neden olmamaktadır. Bu nedenle orijinal dişe yakın bir görünüm sunmaktadır. Genelde implant tedavisi sonrası daha tercih edilmektedir.

Emax mi zirkonyum mu?

Zirkonyum, emax kaplamaya göre daha güçlü ve dayanaklıdır, ... Zirkonyum daha çok sağlık endişeleri ile emax ise estetik amaçla tercih edilen bir kaplama türüdür. Emax kaplama daha çok ön dişler için uygundur, zirkonyum ise arka grup dişlerde daha yüksek fayda sağlayabilir.

Emax kuron nedir?

Emax Kuron, dişin çepeçevre küçültülerek emax porselen ile kaplanması işlemidir. Emax, özel olarak lösitle güçlendirilmiş bir seramik olup, ışık geçirgenliği olukça yüksek ve doğal dişe yakındır. En estetik sonuçlar için genellikle emax porselenler tercih edilir.

Emax Crown nedir?

Lekeli Dişler – Emax kronları ve kaplamaları ile lekeli dişlerinize veda edin. Bu porselen protezler oldukça yarı saydamdır ve mükemmel kırılma ve yontma direncine sahiptir. Eğri Dişler – Protez uzmanları Emax kronları, özellikle ön tarafta, eğri dişlerin yapısını ve şeklini düzeltmek için de kulanılır.