Slim taper Jean ne demek?

İçindekiler:

  1. Slim taper Jean ne demek?
  2. Fıtted kalıp ne demek?
  3. Rodeo Jeans ne demek?
  4. Fitted kesim ne demek?
  5. Fitted ne demek?
  6. Slim fit gömlek ne demek?

Slim taper Jean ne demek?

Aralarındaki tek fark 512™ Slim Taper daha dar bacak kesimi sunar. Bu jeanler belinizin altına oturur, kalça ve basenlerde daha dar bir kalıp sunar.

Fıtted kalıp ne demek?

Terimler/Kalıplar Sıfat (vücuda) uyan/tam oturan, yakışan. a fitted dress.

Rodeo Jeans ne demek?

Rodeo (kumlama), denim mamullere özellikle kot pantolonlara uygulanan bir işlemdir. Rodeo yöntemleri ile elbiseye eskimiş görünüm verilir; - Kum rodeo yöntemi: Basınçlı ince ve özel bir kumun mamule uygun bir basınçla püskürtme işlemidir.

Fitted kesim ne demek?

Slim Fit "dar kesim" anlamına gelmektedir. Giyildiğinde vücudunuza oturan üst bedenlerde bel ve kol kısmı, pantolonlarda kalça ve baldır kısmını saran kıyafetler slim fit kıyafetlerdir.

Fitted ne demek?

Fitted kelimesinin anlamı döşenmiş olup yatak koruyucu alezlerde ise, ürünün kenarlarındaki örme penye kumaş sayesinde yatağın dört tarafını saran yatak koruyucu alezdir. ... Fitted kumaş sayesinde yatağa takılması kolay olup çarşafın kaymasını engeller.

Slim fit gömlek ne demek?

Vücudu saran özelliğe sahip olan slim fit, bedene tam oturan kalıbı ifade eder. Dar kalıp anlamına gelen slim fit tarzında kıyafetlerin kol, basen, bacak ve bel bölümleri dökümlü değildir, aksine kumaş ve dikim yöntemleri neticesinde kıyafet bedeni sarmalar.