Ketoral ilaç neye yarar?

İçindekiler:

  1. Ketoral ilaç neye yarar?
  2. Ketoral hap nasıl kullanılır?
  3. Konazol nerede kullanılır?
  4. Konazol vücuda nasıl kullanılır?
  5. Ketoral hangi sıklıkla kullanılır?

Ketoral ilaç neye yarar?

KETORAL, cilt mantarı ve maya (örn. Candida) da dahil olmak üzere mantardan kaynaklanan enfeksiyonların tedavisine yönelik bir ilaçtır. mukoz membran enfeksiyonları; • Dirençli vajina enfeksiyonu; Ağız, boğaz ve mide, bağırsak, diğer iç organlar veya aynı anda birkaç organdaki enfeksiyonlar.

Ketoral hap nasıl kullanılır?

KETORAL'i her zaman için tam olarak doktorunuzun söylediği şekilde alınız. Eğer emin değilseniz, doktorunuza ya da eczacınıza danışınız. Yemekle birlikte günde bir kez 1 tablet (=200 mg). Bu dozla yeterli yanıt alınamazsa doz günde bir kez alınan 2 tablete (=400 mg) çıkarılabilir.

Konazol nerede kullanılır?

KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır.

Konazol vücuda nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır. Genellikle bir avuç içi kadar şampuan bir yıkama için yeterlidir.

Ketoral hangi sıklıkla kullanılır?

KETORAL Medikal Şampuan yalnızca saçınız ya da deriniz için kullanılır. Eğer emin değilseniz, doktorunuza ya da eczacınıza danışınız. Kepeklenme, kuru, yağlı kabuklu cilt için: • Haftada iki kez şampuanı kullanmaya başlayın • İki haftadan dört haftaya kadar her 3 ya da 4 gün şampuanı kullanmalısınız.