Ayağı sıkan ayakkabılar nasıl genişletilir?

İçindekiler:

  1. Ayağı sıkan ayakkabılar nasıl genişletilir?
  2. Dar gelen krampon nasıl genişletilir?
  3. Ayakkabı genişletilir mi?
  4. Önden vuran spor ayakkabı nasıl açılır?

Ayağı sıkan ayakkabılar nasıl genişletilir?

Ayakkabınızı sıkan ayakkabıları kalın çorap yöntemi sayesinde daha fazla baskı uygulanıp giderek genişlemeye başladığını göreceksiniz. Ayakkabınızın üzerine mümkün olduğunca çok kalın çorap tercih edip 1-2 saat arasında yürürseniz genişlemesinde de o ölçüde yardımcı olacaktır.

Dar gelen krampon nasıl genişletilir?

BUZ KOYMAYI DENEYİN: Ayakkabı genişletmenin en etkili yöntemlerinden biri buzdolabı poşeti ve sudur. Yapmanız gereken tek şey buzdolabı poşetinin içerisine bir miktar su yerleştirmek ve ayakkabınızın içerisine koymak. Hepsi bu kadar! Çözüldükten sonra kuruttuğunuz ayakkabılarınızın gevşediğini göreceksiniz.

Ayakkabı genişletilir mi?

Sıkan ve dar ayakkabıyı en kolay genişletme yöntemlerinden birisi de kalın çorap yöntemidir. Kalın çoraplarınızı giyip sıkan ayakkabılarınızla bir süre dolaşın. Bu işlemi ayakkabınız gevşeyinceye kadar tekrarlayabilirsiniz. Ayakkabınızın dar ve sıkan bölgelerini su ile ıslatın.

Önden vuran spor ayakkabı nasıl açılır?

İlk olarak gazete kâğıtlarını sirke ile ıslatın. Daha sonra gazete kâğıtlarının fazla suyunu alın. Daha sonra sirke ile ıslattığınız gazete kâğıtlarını buruşturup ayakkabınızın içerisinde bir gün boyunca bekletin. Gazete kâğıtlarına sıktığınız sirkedeki asit ayakkabılarınızın gevşemesine yardımcı olacaktır.