Buzağı destek leri ne zaman ödenecek?

İçindekiler:

  1. Buzağı destek leri ne zaman ödenecek?
  2. Kütlü pamuk destekleme ne zaman verilecek?
  3. 2020 eylül ekim Kasım süt destekleri ne zaman ödenecek?
  4. Pamuk mazot gübre desteği ne kadar?
  5. 2021 pamuk desteği ne zaman verilecek?
  6. Ekim ayı süt destekleri ne zaman yatacak?

Buzağı destek leri ne zaman ödenecek?

"www.etarim.gov.tr" adresinden "Buzağı Destekleme Başvuru Ödemesi" butonundan E-Devlet şifresi ile Müracaat Ederler. 21-21 Tarihleri arasında kabul edilecektir.

Kütlü pamuk destekleme ne zaman verilecek?

Eyyüpoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:“Çiftçilerimize müjde; Şanlıurfa'mıza gelen Tarım Bakanı Fatih Metin ile yaptığımız görüşme sonucunda pamuğun desteklemesi 4 Haziran'da ödenmeye başlayacağının müjdesini verdi. Çiftçilerimize hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum.”

2020 eylül ekim Kasım süt destekleri ne zaman ödenecek?

EYLÜL, EKİM VE KASIM AYLARI SÜT DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR Eylül, Ekim ve Kasım aylarına ait süt desteklemeleri T.C. Kimlik Numarası ayrımı yapılmadan 21/02/2020 tarihinde saat 18:00'dan sonra T.C. Ziraat Bankası hesaplarına aktarılacaktır.

Pamuk mazot gübre desteği ne kadar?

Çeltik kütlü pamuk dekar başına mazot 62 TL, gübre ise 4 TL toplamda 66 TL destek sağlanıyor. Nohut, Kuru Fasulye, Mercimek ürünlerinde mazot 22 TL, gübre ise 4 TL toplamda 26 TL destek sağlanıyor.

2021 pamuk desteği ne zaman verilecek?

2 milyar 550 milyon Türk liralık bitkisel üretim desteklerinin 18 Haziran 2021 itibarıyla ödenmeye başlayacağını müjdeleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önemli konulara değindi.

Ekim ayı süt destekleri ne zaman yatacak?

2020 EKİM, KASIM SÜT DESTEĞİ ÖDEMELERİ Destek ödemesini bugün (12 Mart Cuma günü) saat 18.00'den itibaren üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız. Hayırlı ve bereketli olsun." dedi.