Fito yanıklarda kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Fito yanıklarda kullanılır mı?
  2. Fito krem iz geçirir mi?
  3. Fucidin yanıklara iyi gelir mi?
  4. Silverdin yanık kremi güneş yanığına iyi gelir mi?
  5. Fito krem güneş yanıklarına iyi gelir mi?

Fito yanıklarda kullanılır mı?

Yanık sonrası yara ya da izler için de krem tedavizi doktor kontrolünde geçirilebilir. En iyi tanınan ilaç firmalarından biri olan Abdi İbrahim firmasına ait olan Fito krem, ciltte meydana gelen yara ve yanık gibi rahatsızlıklarda kullanılan bir kremdir.

Fito krem iz geçirir mi?

Ciltteki yara ve yanık izlerini iyleştirir. Ciltte yeni hücre oluşumunu destekler. Doğum çatlaklarının izlerini geçirir. Düzenli olarak kullanıldığı takdirde mevcut sivilcelerin yok edilmesini sağlar.

Fucidin yanıklara iyi gelir mi?

Değişik cilt tiplerinde farklı sonuçlara neden olacağından doktor kontrolünde kullanılması gerekir. Çok güçlü etkisi olan Fucidin krem, kaşıntı ve yanıkların tedavi edilmesinde oldukça etkilidir.

Silverdin yanık kremi güneş yanığına iyi gelir mi?

Silverdin krem, hem güneş kaynaklı yanıklarda hem de diğer yanık tedavilerinde kullanılıyor. Yanan bölgeye Silverdin uygulayarak iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz. Stilex; bölgesel uyuşma özelliği sayesinde acıyı hafifleten ve kaşıntı, böcek ısırması gibi problemlerde kullanılan bir jel.

Fito krem güneş yanıklarına iyi gelir mi?

Güneş lekesine iyi gelen kremler başlığı altında leke kremleri listesinde de yerini alan Fito Krem; güneşin zararlı ışınlarının cilde verdiği tahribatı minimuma indirir ve hem yüzdeki hem de vücuttaki istenmeyen lekelenmelere iyi gelir.