Iş Bankası Kumbara Fonu Nedir?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Kumbara Fonu Nedir?
  2. Iş bankası demir kumbara nasıl alınır?
  3. Akbank kumbara Hesabı Nasıl Açılır?
  4. Kumbara Fon işlemi nedir?

Iş Bankası Kumbara Fonu Nedir?

Kumbara Fonu, Türkiye'de çocuklarımızın geleceği için hazırlanmış ilk yatırım fonudur. Kumbara Fonu, çocuklarımızın eğitim, evlilik, kurma gibi gelecekteki önemli ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlayan uzun vadeli ve “birikim” amaçlı bir fondur.

Iş bankası demir kumbara nasıl alınır?

İş Bankası Dijital Kumbara'ya nasıl sahip olunur? Dijital Kumbara, veliler tarafından İş Bankası şubelerinden, Anadolu Sigorta'nın çocuklarımızın geleceğini garanti altına alan Güvenli Gelecek Sigortası ürününün Maxi ve üstü teminatlı sigorta paketlerinden birinin alınması halinde ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Akbank kumbara Hesabı Nasıl Açılır?

Akbank Mevduat Birikim Hesabı, ister Akbank kredi Kartınızdan isterseniz mevduat ​hesabınızdan vereceğiniz bir talimatla, her ay sizin belirleyeceğiniz miktarı, birikim hesabınıza aktarır. Tüm Akbank Şubelerinden veya 444 25 25 Telefon Şubemizden tek bir talimatla Mevduat Birikim Hesabı açtırabilirsiniz.

Kumbara Fon işlemi nedir?

Kumbara Karma Fon, küçüklerin geleceğine yönelik olarak bugünden yatırım yapılmasına imkan sağlayan “birikim” amaçlı bir fondur. Fon toplam değerinin en az %20'si ile yurt içi hisse senetleri, en az %20'si ile de kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırım yapılmaktadır.