Cinemaximum IMAX nedir?

İçindekiler:

  1. Cinemaximum IMAX nedir?
  2. IMAX kamera nedir?
  3. Cinemaximum Sky Auditorium nedir?
  4. IMAX ne işe yarar?
  5. Cinemaximum 4dx nedir?
  6. 4dx sinema nasıl?
  7. Sweet Box Nedir?
  8. Sky Auditorium ne?
  9. Sinema Sweet Box Nedir?
  10. Sky Auditorium nedir?
  11. 4 DX ne demek?

Cinemaximum IMAX nedir?

IMAX salonlarının eşsiz geometrik yapısı; gerçek hayattakinden daha büyük kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntüler ve IMAX'e özel dijital ses sistemi ile birleşerek kendini adeta filmin içinde hissetmeni sağlar. Etkileyici bir deneyimin anahtarı; film izlediğini hissettiren unsurları ortadan kaldırmaktır.

IMAX kamera nedir?

IMAX (Image Maximum) yüksek boyutta ve netlikte görüntü kapasitesine sahip olan bir film gösterim sistemidir. ... Ayrıca omni-max olarak isimlendirilen bir IMAX türünde görüntü, balıkgözü mercekler yardımıyla küre biçimindeki perdeye yansıtılır ve yatay eksende 180 derecelik bir görüntü sağlar.

Cinemaximum Sky Auditorium nedir?

Ev rahatlığında sinema keyfi! Cinemaximum'dan Sky Auditorium! Sinemaseverlere deri koltuklarda konforlu ve rahat bir sinema deneyimi sunan Premium Cinema, Cinemaximum'da seyircilerle buluşuyor! ... Filme Göre Hareket Eden Koltuklar!

IMAX ne işe yarar?

IMAX sinema izleme keyfine keyif katan ve diğer alışılmış sinema sisteminden çok farlı olan bir izleme teknolojisidir. Öyle ki daha gerçekçi ve daha ve hisli bir izlenim vermektedir. Maksimum İmage olan IMAX, maksimum görüntü kalitesi demektir. ... Gerçeğe oldukça yakın bir 3 boyutlu görüntü sağlar.

Cinemaximum 4dx nedir?

Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

4dx sinema nasıl?

Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

Sweet Box Nedir?

Sweetbox koltuklarda, sevdiğinizle birlikte kendinizi gerçekten bir çikolata veya şekerleme kutusundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Bir sinema salonunda ama baş başa film izleme keyfi bir de Cinemaximum'un ileri teknoloji film sunumu ile birleşince salondan hiç çıkmadan üst üste film seyretmek kaçınılmaz oluyor.

Sky Auditorium ne?

Sky Auditorium nedir? Sky Auditorium salonlarda Gold Class'taki koltuklara göre daha konforlu koltuklar bulunuyor. Uzanır pozisyonda izliyorsunuz ve boyunluk desteği var.

Sinema Sweet Box Nedir?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü. kanepe gibi bir dizayn yani arada kolçak ya da icecek, ıvır zıvır koymaya yarayan aparatlar bulunmaz. sevgiliyle sarilarak ya da kafa gogse yaslamalı film izlemeye imkan verir. zaten adı da sweetheart kelimesinden türemiştir.

Sky Auditorium nedir?

Cinemaximum'dan Sky Auditorium Sinema Salonu Sky Auditorium, Cinemaximum'da seyircilerle bulusuyor! ... Özel tasarim deri koltuklarlarda sinema keyfini kaçirmayin.

4 DX ne demek?

4DX ile Filmi Yaşamaya Hazır Mısın? Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor. ...