Teknosa arızalı ürün takip nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Teknosa arızalı ürün takip nasıl yapılır?
  2. Teknosa kurulum yapıyor mu?
  3. Aynı arıza kaç kez?
  4. Teknosa değişim yapıyor mu?
  5. Yerinde kurulum paketi nedir?
  6. Teknosa magazada hizmet paketi nedir?
  7. Gratis mağazadan teslimat kaç gün?
  8. Ayıplı mal iadesi süresi kaç gün?
  9. Cayma hakkı nasıl kullanılır?
  10. Ek garanti ne demek?

Teknosa arızalı ürün takip nasıl yapılır?

Teknosa müşteri hizmetlerini arayıp 3 ve tekrar 3 ü tuşlarsan yetkili servis takip sorgulama menüsüne gelirsin orada zaten telefonuna kayıtlı hesaptan aldıysan otomatik söylüyor değilse de zaten sen söylüyorsun.

Teknosa kurulum yapıyor mu?

Kurulum ücreti gerektiren ürünlerde, kurulum ve servis ücreti teknosa.com' a ait değildir. Kurulumu ücretsiz olan ürünlerin detay sayfalarında ücretsiz kurulum bilgisi yer almaktadır.

Aynı arıza kaç kez?

Garanti kapsamındaki bir cihaz, aynı arızayı iki kez ya da farklı arızaları dört kez peş peşe tekrarlarsa, üretici firma o ürünü ücretsiz değiştirmek zorunda.

Teknosa değişim yapıyor mu?

Değişim Uygulaması Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.

Yerinde kurulum paketi nedir?

Bilişim ürününüzün adresinizde kurulması, yeni yazılımlarla güncellenmesi ve formatlama işlemlerinin yapılması, hasar tespiti yapılması , çevre birimlerinin kurulması, kullanıcı ayarlarının yapılması ve bağlantılarının tamamlanması ve kullanım eğitimi hizmetlerini kapsar.

Teknosa magazada hizmet paketi nedir?

* 365 gün 7/24 destek veren bir hizmet paketidir. Bu pakete sahip olan Teknosa müşterileri, teknoloji ile ilgili tüm soru ve sorunlarını, TEKNOSA Çağrı Merkezini arayıp, önce 5' i sonra 2' yi tuşlayarak iletebilir, 1 yıl boyunca sınırsız hizmet alabilirler.

Gratis mağazadan teslimat kaç gün?

Siparişiniz mağazaya ulaştıktan sonra sms ile bilgilendirilirsiniz. Siparişinizin mağazada bekleme süresi, siparişin mağazaya kabulünden itibaren 10 gündür.

Ayıplı mal iadesi süresi kaç gün?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun gereğince, alıcıların teslimat tarihinde itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak herhangi bir sebep göstermeden ve “kargo ücreti ödemeden” ürünleri iade etme hakları vardır.

Cayma hakkı nasıl kullanılır?

(1) Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. (2) Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcıya noterlikler aracılığıyla yöneltilmesi yeterlidir.

Ek garanti ne demek?

EK GARANTİNİN KAPSAMI VE ŞARTLARI 1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. 2) Pozitif Teknoloji üretici kaynaklı donanım arızalarında yedek parça ve işçilik masraflarının tamamını karşılar müşteriden ek bir ücret talep etmez.