MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü kim?
  2. 147 nedir ne işe yarar?
  3. MEB Mobil Bilgi Servisine Nasıl Üye Olunur?
  4. Destek Hizmetleri Daire Başkani kim?
  5. Meb'in verdiği sim kart nasıl kullanılır?
  6. Öğretmenimi nereye şikayet edebilirim?

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü kim?

09 Ağustos 2021 tarihinde Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine başlayan Kemal KARAHAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

147 nedir ne işe yarar?

MEB İletişim Merkezi “MEBİM 147” eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrenci, veli, öğretmen ve diğer bütün vatandaşlarımızdan gelen her türlü bilgi edinme, soru, talep, görüş, öneri, ihbar ve şikâyeti, etkin ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 'de Van Erciş'te hizmet vermeye başlamıştı ...

MEB Mobil Bilgi Servisine Nasıl Üye Olunur?

MEB Mobil Bilgi Servisi üyeliğiniz otomatik olarak taşınmayacaktır, yeni GSM Operatörünüzde üyelik başlatmanız gerekecektir. Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin, TC Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

Destek Hizmetleri Daire Başkani kim?

Serdar KARTAL 1983 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

Meb'in verdiği sim kart nasıl kullanılır?

Sim kart yalnızca internet erişimi için kullanılıyor. Bu kart telefon hattı olarak kullanılmıyor. Tabletiniz açıldığında sağ üst köşeden ekranı aşağı kaydırın ve internet kısmında 'mobil veri' ifadesi yer alıp almadığını kontrol edin. Ardından tablette bulunan uygulama mağazasına giriş yapın.

Öğretmenimi nereye şikayet edebilirim?

Milli Eğitim Bakanlığı onun yerine yeni bir şikayet hattı kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı'nın yerinen MEBİM 4 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.