Öğrenci e postası nasıl alınır OGÜ?

İçindekiler:

  1. Öğrenci e postası nasıl alınır OGÜ?
  2. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?
  3. Öğrenci e posta şifresi nedir?
  4. Osmangazi Üniversitesine yatay geçiş nasıl yapılır?
  5. Üniversite kurumsal e-posta nedir?

Öğrenci e postası nasıl alınır OGÜ?

Öğrenci e-posta hesabınıza web erişimi için https://ogrenci. ogu.edu.tr/ adresini kullanabilirsiniz. E-posta başvurusu için personel/öğrenci kimlik kartınızla beraber Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurunuz.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?

09 - 13 AĞUSTOS 2021 tarihleri arasında yatay geçiş Ön Başvuru işlemini gerçekleştiren öğrenciler evraklarını en geç 16 AĞUSTOS 2021 tarihinde Üniversitemizde olacak şekilde göndermek zorundadır.

Öğrenci e posta şifresi nedir?

Şifre ; TC kimlik numarasının ilk 4 hanesi ile öğrenci numarasının son 4 hanesidir. Bu şifre istenirse daha sonra değiştirilebilir.

Osmangazi Üniversitesine yatay geçiş nasıl yapılır?

1) Öğrencinin yatay geçişle ayrılacağı kurumdaki bütün derslerini alarak sınavlarını başarmış ve genel not ortalamasının yüz (100) üzerinden en az altmış beş (65) veya dört (4) üzerinden en az iki buçuk (2.50) olması gerekmektedir. 2) Öğrencinin öğrenimi süresince disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.

Üniversite kurumsal e-posta nedir?

Kurumsal e-posta; şirketinizi temsil eden alan adınıza bağlı, yüksek kotalı ve premium özelliklerle destelenmiş bir e-posta adresidir. Örneğin, alan adınız sirketadiniz.com ise, kurumsal e-posta adresleriniz aşağıdaki örneklerdeki gibi olabilir: [email protected]. [email protected].