Adalar hangi Kaymakamlığa bağlı?

İçindekiler:

  1. Adalar hangi Kaymakamlığa bağlı?
  2. Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan kimdir?
  3. Mustafa Ayhan hangi partiden?
  4. Sedef Adası satıldı mı?
  5. Mustafa Ayhan nereli?
  6. Mustafa Ayhan evli mi?

Adalar hangi Kaymakamlığa bağlı?

Adalar
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İdare
13 satır daha

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan kimdir?

1970 yılında Aksaray'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Aksaray' da tamamladı. 1986-1990 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans öğrenimini tamamlayarak 1990 yılında mezun oldu.

Mustafa Ayhan hangi partiden?

Ak Parti Sakarya milletvekilleri ziyaretine geldiğinde nazar boncuğu takmasıyla gündeme gelen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, AK Parti'den milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

Sedef Adası satıldı mı?

Prens Adalarının üzerinde yaşam olan Sedef Adası'nda hisse satışı gerçekleşti! Mehmet Birgen geçtiğimiz aylarda adadaki hissesine düşen bölümünün tamamını bir iş adamına sattı.

Mustafa Ayhan nereli?

Aslen Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan, 1996 da Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Asıl mesleği mimarlık olan Ayhan 2007 de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Mustafa Ayhan evli mi?

ANTALYA'da 5 gündür kayıp olan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'na tecavüz edip öldüren ve cesedini 5 parçaya bölerek gömen cani Mustafa Murat Ayhan Türkiye'nin kanını dondurdu. Antalya'da emlakçı olduğu ortaya çıkan cani Mustafa Murat Ayhan 48 yaşında evli ve iki çocuk babası.