Granitin metrekare fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Granitin metrekare fiyatı ne kadar?
  2. Granit Mermer metrekaresi ne kadar?
  3. Granit mutfak tezgahı kullanışlı mı?
  4. Star Galaxy metresi ne kadar?
  5. Granit fiyatı ne kadar?
  6. Mermerit tezgah Kullanişli mi?
  7. Mermerit ısıya dayanıklı mıdır?
  8. Granit mutfak tezgahı kaç lira?
  9. Mermerit kırılır mı?

Granitin metrekare fiyatı ne kadar?

Granit mutfak tezgahları son yılların en çok tercih edilen mutfak tezgahı modellerinden biridir. Renkli beyaz granit tezgah metrekare fiyatları 400 TL'den başlamaktadır.

Granit Mermer metrekaresi ne kadar?

1 TL arasında değişen metre kare fiyatları ile avantajlı bir fiyat politikasına sahip granit tezgâh fiyatları ile daha naif, sağlam ve kaliteli bir mutfakta zaman geçirmenin keyfini yaşayacaksınız.

Granit mutfak tezgahı kullanışlı mı?

Granit ise çok sert bir malzeme olduğu için mermere göre daha dayanıklı bir malzeme olduğundan daha uzun ömürlüdür. ... Mermer tezgah çok çabuk leke tutup, çok çabuk çizilirken granit tezgah ise kolay kolay leke tutmaz ve çizilmez.

Star Galaxy metresi ne kadar?

Siyah simli olan Star Galaxy Granit tezgahlar orjinalde 2cm kalınlığına sahiptir.Daha dolgun ve sağlamlık katmak için bazalı(2+2) olarak uygulama yapmaktayız....
BARKOD NU.GR-984siyah
ÖLÇÜ(metre)Metre
TOPLAM FİYATTL
STOK DURUMU :Stoktan Teslim..
SATIŞ TARİHİ :2021-10-03 14:45:45
2 satır daha

Granit fiyatı ne kadar?

Siyah absolid black tezgah fiyatı 950 TL Siyah ash black tezgah fiyatı 800 TL, Siyah blue pearl granit tezgah fiyatı 1.100 TL Emeral pearl gran tezgah fiyatı 1.200 TL, Altın yaldızlı Star Galaxy granit tezgah fiyatı 1.000 TL, (NOT) Metraj fazlası olan siyah granit tezgahlar da fiyatta indirim söz konusudur.

Mermerit tezgah Kullanişli mi?

Mermerit malzemeden üretilen plakalar bugün yalnızca mutfaklarda değil, banyolarda, mobilyalarda , kuaför tezgahlarında ve mutfak ve banyo dolaplarında da kullanılıyor.

Mermerit ısıya dayanıklı mıdır?

Mermerit Polyester bazlı üretim olduğu için, kasılmadan dolayı kırılma yapmaz. Esneme payı mermere göre daha fazladır. Bu yüzden çok sağlam ve dayanıklıdır. Mermeritler 220°c ısıya kadar (direk temaslar hariç) dayanıklı ürünlerdir.

Granit mutfak tezgahı kaç lira?

Bu bölümde güncellenmiş 2021, Granit mutfak tezgahı fiyatları mevcuttur.
  • Absolid Black Fiyatı 1.200 TL.
  • Ash Black M.Tül Fiyatı, 1.000 TL.
  • Baltic Brown Fiyatı 1.000 TL.
  • Bianco Nublado Fiyatı 900 TL.
  • Bianco Sardo Fiyatı 750 TL.
  • Blue Pearl Fiyatı 1.500 TL.
  • Crema Perla Fiyatı 850 TL.
  • Emerald Pearl Fiyatı 1.700 TL.
Daha fazla öğe...

Mermerit kırılır mı?

Kalitesi ne olursa olsun, her mermer belirli bir süre sonra çatlayabilir veya kırılabilir. Buna, kullanım alışkanlıklarının yanlış olması, çeşitli kimyasalların temas etmesi veya sıcak sıvıların dökülmesi neden olabilir. Tüm bu nedenlerin yanı sıra, mermerin fiziksel temas sonucunda da çatlayabildiği bir gerçek.