iPhone 6 home tuşu ekrana nasıl getirilir?

İçindekiler:

  1. iPhone 6 home tuşu ekrana nasıl getirilir?
  2. iPhone 6 home tuşu hangisi?
  3. iPhone 6s ekran değişince parmak izi çalışır mı?
  4. iPhone 6s Home tuşu titreşimi nasıl yapılır?
  5. Sistem dokunuşları nedir?

iPhone 6 home tuşu ekrana nasıl getirilir?

Bunlara bakalım.
  1. Home tuşunu ekrana getirmek için Ayarlar – > Genel – > Erişilebilirlik – > AssistiveTouch yolunu takip edin ve daha sonra açılan ekranda AssistiveTouch'ı özelliğini aktif hale getirin.
  2. Siri'ye yalnızca “AssistiveTouch özelliğini aç” komutunu vermeniz Home tuşunu ekrana getirmenize yardımcı olur.
Daha fazla öğe...

iPhone 6 home tuşu hangisi?

Ana Ekran (Home) tuşu: Menü ve bir çok özelliği görebilmemiz için iPhone ön tarafında bulunan tek tuştur. Ana ekran tuşu iPhone'da en çok sorun yaratan bir parçadır.

iPhone 6s ekran değişince parmak izi çalışır mı?

Ekran değişimi sonrası parmak izi okuyucusu çalışır mı? -Evet, home butonu değişmediği için parmak izi okuyucu çalışmaya devam edecektir. Ekran veya cam değişiminde orijinal home butonunu yeni ekrana aktarıyoruz.

iPhone 6s Home tuşu titreşimi nasıl yapılır?

iPhone'da Ayarlar uygulamasını açın. Genel'e ve ardından Erişilebilirlik'e dokunun. Erişilebilirlik sayfasını aşağı kaydırın ve Titreşim'e dokunun. Titreşim anahtarını KAPALI konuma getirin.

Sistem dokunuşları nedir?

Apple'nin son modeli olan iPhone 7 üzerinde sistem dokunuşları Taptic Engine adı verilen yepyeni bir titreşim motoru ile piyasaya sürüldü. Bu titreşim özelliği ile dokunmatik ekranda telefonun mobil arayüzüne dokunduğunuz an telefon titriyor. ... Tabii bu ayarın sadece en yeni iPhone'lerde yer aldığını belirtelim.