Ziraat Bank kartım kayboldu ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bank kartım kayboldu ne yapmalıyım?
  2. Banka kartı kaybolursa ne olur?
  3. Ziraat kartımı kaybettim nasıl para çekebilirim?
  4. Iptal edilen kredi kartı kaç günde gelir?
  5. Ziraat kartsız para çekme aktif etme nasıl yapılır?

Ziraat Bank kartım kayboldu ne yapmalıyım?

Bankkart'ım çalındı/kayboldu ne yapmalıyım? En kısa sürede 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.

Banka kartı kaybolursa ne olur?

Kartın kaybolduğunu fark ettiğiniz anda bankayı aramalısınız. Bankaların çoğunluğu, kayıp-çalıntı bildiriminin öncesinde son 24 saatte yapılmış olan alışverişler için müşteriyi sorumlu tutmaktadır. Fakat bu durum, yine de bankanın inisiyatifindedir, siz elinizden geldiğinde çabuk onlara ulaşıp, kayıp ihbarı yapın.

Ziraat kartımı kaybettim nasıl para çekebilirim?

Bu hizmetlerden birisi de kartsız para çekme işlemidir. Ziraat Bankası kartsız para çekme işlemi için Atm'de bulunan kartsız işlem menüsüne girilir. Daha sonra sistemde kayıtlı cep telefonu numarası ve T.C. Kimlik numarası ekranda bulunan bölüme girilir.

Iptal edilen kredi kartı kaç günde gelir?

İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.

Ziraat kartsız para çekme aktif etme nasıl yapılır?

ATM'den nasıl kartsız para çekme işlemi yapabilirim? ATM'de kartsız işlem menüsüne girilir. Sistemde kayıtlı cep telefonu numarası ve TCKN girilir. Ekranda mevcut Bankkart'lar listelenir ve işlem yapılacak kart seçilip, kartın şifresi girildikten sonra müşterinin cep telefonuna SMS ile şifre gönderilir.