Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?
  2. Kadrolu mudur yardimcisi kac saat ek ders alir?
  3. Ortaokul Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?
  4. MEB müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  5. Okul müdürü kaç TL alır?
  6. Okul Müdür Yardımcısı nöbet ücreti alır mı?
  7. Müdürlüğe vekalet eden müdür yardımcısı nöbet ücreti alır mı?
  8. Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?
  9. Yöneticiler kaç saat ek ders alır?

Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda okul müdür yardımcısı olarak görev yapanların 2021 yılı maaş tutarı yaklaşık olarak 4100 Türk Lirasıdır. Ancak MEB okul müdür yardımcılarının bu maaşı üzerine ek ders ücreti ilave edilmektedir ve nihai rakam bu şekilde oluşmaktadır.

Kadrolu mudur yardimcisi kac saat ek ders alir?

Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar. MEB yönetici ve öğretmenlerinin haftalık ders ve ek ders saatlerine ilişkin çizelge kapsamında lisede görevli bir kadrolu müdür yardımcısı ek dersi haftalık 20 saattir ancak geçici görevlendirme ile çalışan müdür yardımcısı ek dersi haftalık 18 saattir.

Ortaokul Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?

Görevlendirme onayında 16. Madde yazarsa hangi kurum veya kadroya görevlendirilirseniz görevlendirilin 18 saat ek ders alırsınız.

MEB müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Örnek 2: Kadrosu Boş olan bir ilkokula Müdür Yardımcılığı süresi olmayan ve bir yıldan fazla görev süresi olan bir öğretmenin Müdür Yardımcısı Olarak 22.madde görevlendirilmesinde 19 saat ek ders ücreti ödenmesi gerekmektedir.

Okul müdürü kaç TL alır?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.

Okul Müdür Yardımcısı nöbet ücreti alır mı?

Bu hükümlere göre seminer dönemleri, uyum eğitimlerinde ara ve yarı yıl talilerinde yönetici ve öğretmenlere nöbet görevi verilemez dolayısıyla da nöbet görevine bağlı olarak da ek ders ücreti ödenemez.

Müdürlüğe vekalet eden müdür yardımcısı nöbet ücreti alır mı?

Madde 21- (1) Örgün eğitim kuramlarında (mesleki eğitim merkezleri dahil) ders yılı süresi içinde eğitim ve öğretimin fiilen yapıldığı normal çalışma günleri için ilgili mevzuatına göre kendilerine nöbet görevi verilen ve bu görevi de fiilen yerine getiren müdür yardımcıları ile öğretmenlere haftada 3 saati geçmemek ...

Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?

Görevlendirme onayında 16. Madde yazarsa hangi kurum veya kadroya görevlendirilirseniz görevlendirilin 18 saat ek ders alırsınız.

Yöneticiler kaç saat ek ders alır?

Milli Eğitim Bakanlığının 07 tarihli ve11707 sayılı 2007/19 nolu genelgesinin 2.maddesindeki açıklamalara göre; Ders bütünlüğü de dikkate alınarak örgün ve yaygın eğitim kurumları müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saat aylık karşılığı ders görevi verilecek, aylık karşılığı ders ...