Set 5 ne zaman gelecek tr?

İçindekiler:

  1. Set 5 ne zaman gelecek tr?
  2. Set 5 Pbeye ne zaman gelecek?
  3. Set 45 ne zaman geliyor?
  4. LoL Yeni Set ne zaman gelecek?
  5. TFT hesaplaşma ne zaman gelecek?
  6. TFT hesaplaşma ne zaman?
  7. Valorant Pbe Türkiyeye ne zaman gelecek?
  8. Lol set 45 ne zaman gelecek?
  9. TFT Set 4 Tr'ye ne zaman gelecek?
  10. LoL 11.7 ne zaman?
  11. TFT hesaplaşma kartı kaç rp?
  12. TFT hesaplaşma kartı nedir?
  13. TFT yeni set 4 ne zaman gelecek?

Set 5 ne zaman gelecek tr?

Riot Games, yeni setini sunucularda 11.9 yaması ile ulaşılabilir yapacak. Yani Nisan ayı bitmeden TFT set 5'in sunucularda aktif olacağı kesinleşti. Teamfight Tactics Set 5 28 Nisan günü itibarıyla aktif oldu. Güncelleme sunucularda ulaşılabilir oldu.

Set 5 Pbeye ne zaman gelecek?

Özellikle de bu yeni gelecek mod çok güzel gözüküyor. Set 5 PBE'ye geldiği andan itibaren oynayıp size daha detaylı bilgiler vereceğim. Bu set bizi 28 NİSAN'da sunucularımızda bekliyor olacak.

Set 45 ne zaman geliyor?

Set 4.5'in 21 Ocak'ta yayınlanması planlanıyor ve gelmesi beklenen şampiyonlar arasında Swain, Tryndamere ve Olaf gibi şampiyonlar yer alıyor.

LoL Yeni Set ne zaman gelecek?

Yukarıdaki dediklerimizin üstüne LoL resmi olarak açıkmasında, 2021 sezonunun yani sezon 11'in 'de başlayacağını duyurdu.

TFT hesaplaşma ne zaman gelecek?

Hesaplaşma vakti geldi. Yani TFT: Hesaplaşma Seti! Kara Sis'in laneti saat 21.00'de Yakındiyar'ı etkisi altına almaya başlıyor ve kaos 20 Temmuz 2021 saat 09.59'a kadar devam ediyor. Hesaplaşma'yla birlikte yepyeni bir kart geliyor.

TFT hesaplaşma ne zaman?

Hesaplaşma Oynanış Özeti yazımızı kaçırma.) Hesaplaşma saat 21.00'de Yakındiyar'a Afet'i getiriyor ve kaosun hükmü 20 Temmuz 2021 saat 09.59'a kadar devam ediyor. Yeni set, yeni bir sezon anlamına geliyor. Yani dilediğin tüm minik efsaneler, arena görünümleri ve Hesaplaşma Kartı özellikleri de burada.

Valorant Pbe Türkiyeye ne zaman gelecek?

Riot, Valorant PBE'yi 19 Temmuz'da yayınlayacak.

Lol set 45 ne zaman gelecek?

TFT Set 4.5 Ne Zaman Gelecek 06.01.2021 tarihinde PBE sunucusuna gelecektir. Orjinal sunuculara 16.02.2021 tarihinde geleceği ön görülüyor.

TFT Set 4 Tr'ye ne zaman gelecek?

16 Eylül tarihinde gelecek TFT Set 4 hakkında gelecek olan tüm bilgileri ve haberleri duyuruldukça sizinle paylaşıyor olacağız. GameSatış adresini, Sosyal Medya hesaplarını ve haberlerini takip etmeyi unutmayın!

LoL 11.7 ne zaman?

Yama Takvimi - League of Legends
YamaPlanlanan Tarih
11.6, Çarşamba
11.7, Çarşamba
11.8, Çarşamba
11.9, Çarşamba
20 satır daha

TFT hesaplaşma kartı kaç rp?

Özel içerikler ve ödüller Riot Games kart hakkında “TFT: Hesaplaşma sırasında 1295 RP karşılığında alabileceğiniz yeni özel kartın bazı öne çıkan içerikleri sizin burada.

TFT hesaplaşma kartı nedir?

Hesaplaşma Kartı'yla birlikte TFT maceranıza başlayabilir ve oyun oynayarak, görevleri tamamlayarak ve Yakındiyar için savaşarak harika ganimetler kazanabilirsiniz. Bunu maceranızda yanınıza alabileceğiniz, ifadeler ve minik efsane yumurtalarıyla dolu bir harita ve anahtar olarak düşünebilirsiniz.

TFT yeni set 4 ne zaman gelecek?

16 Eylül tarihinde gelecek TFT Set 4 hakkında gelecek olan tüm bilgileri ve haberleri duyuruldukça sizinle paylaşıyor olacağız. GameSatış adresini, Sosyal Medya hesaplarını ve haberlerini takip etmeyi unutmayın!