Branş öğretmeni en fazla kaç saat derse girebilir 2020?

İçindekiler:

  1. Branş öğretmeni en fazla kaç saat derse girebilir 2020?
  2. Öğretmenler haftada kaç gün çalışır?
  3. Branş öğretmeni haftada en fazla kaç saat derse girer?
  4. Tatilde öğretmene görev verilir mi?
  5. Öğretmen ek ders almak zorunda mı?

Branş öğretmeni en fazla kaç saat derse girebilir 2020?

Branş öğretmeni haftada kaç saat derse girerse girsin en fazla 20 saat toplam ek ders alabilir. Ek dersi 20 saatten fazla olsa bile 20 saat ek ders alır.

Öğretmenler haftada kaç gün çalışır?

a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat, c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat, ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Branş öğretmeni haftada en fazla kaç saat derse girer?

Öğretmenler Haftada Kaç Saat Derse Girebilir? Öğretmenler haftada 40 saate kadar ders verebilir. Örneğin bir branş öğretmeni 22 saat derse giriyor. Bu öğretmen 18 saat DYK kurs görevi alabilir veya başka bir branş öğretmeni 30 saat dersine giriyor bu öğretmen 10 saat DYK görevi alabilir.

Tatilde öğretmene görev verilir mi?

Tatilde hayat boyu öğrenme kurslarındaki öğreticilerin görevi devam etmektedir. Aylık karşılığını doldurmayan öğretmenlere ek ders ücreti verilecek hallerde ise yaz döneminde mesleki görev verilebilecektir.

Öğretmen ek ders almak zorunda mı?

Öğretmenler ise , isteyip istememesine bakılmaksızın verilen girebileceği dersler olan 6 saatlik ek ders isei almak zorundadır.