Bay çok bilmiş oyunu nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Bay çok bilmiş oyunu nasıl oynanır?
  2. Bay bilmiş fiyatı ne kadar?
  3. Bay bilmiş oyunu kaç yaş?
  4. Tombik Aşçı kaç lira?
  5. Cingöz ne ne?
  6. Neşeli Ahtapot nasıl oynanır?
  7. Cingöz Nine kutu oyunu nasıl oynanır?
  8. Oyuncak Cingöz Nine kaç para?
  9. Bil bakalım kim kutu oyunu fiyatları?
  10. Hippolar oyunu nasıl oynanır?
  11. Çılgın Penguenler Oyunu Nasıl Oynanır?
  12. Çılgın Penguenler oyunu Nasıl Oynanır?
  13. Tomy Cingöz Nine Nasıl Oynanır?

Bay çok bilmiş oyunu nasıl oynanır?

BAY BİLMİŞ size meydan okuyor! Bakalım onun kadar bilgili ve hazırcevap mısınız? Onu dikkatle dinleyin, sorduğu sorulara cevap verin ve süre bitmeden sıranın diğer oyuncuya geçmesi için kafasına bastırın. Oyunu size Bay Bilmiş anlatacak.

Bay bilmiş fiyatı ne kadar?

Bay Bilmiş Kutu Oyunu son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 224,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 179,99 TLŞu Andaki Fiyat: 221,10 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 3 TL (%1) daha ucuz.

Bay bilmiş oyunu kaç yaş?

Oyunu size Bay Bilmiş anlatacak. Dikkatle dinleyin çünkü sabırsız Bay Bilmiş oyun sırasında her an beklenmedik sürprizler yaparak sizi şaşırtabilir. 500 soru ile tüm aile için müthiş bir eğlence......Bay Bilmiş
CinsiyetErkek Çocuk, Kız Çocuk
Yaş Aralığı12+ Yaş, 8 - 12 Yaş

Tombik Aşçı kaç lira?

Tombik Aşçı son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 183,32 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 134,74 TLŞu Andaki Fiyat: 163,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 19 TL () daha ucuz.

Cingöz ne ne?

Cingöz Nine oyunu 5 yaşından itibaren tüm yaş gruplarına hitap eden bir masa oyunudur. Oyun, 2 ila 4 kişilik bir oyuncu grubuyla oynanır. Oyuncular sırayla bisküvi çarkını döndürür ve çarkta okun geldiği yerdeki işarete göre Cingöz Nine'yi uyandırmamaya dikkat ederek tepsiden bisküviyi almaya çalışır.

Neşeli Ahtapot nasıl oynanır?

Kazanılan yengeçler masada her oyuncunun önünde biriktirilir. Yengeç toplarken eğer Neşeli' nin kollarından birine dokunulursa, Neşeli gıdıklanır ve gülmeye başlar. Neşeli gülmeye başladığında durur, bu durumda oyuncu aldığı ya da oyuktan düşen yengeci kayadaki yerine geri koyar.

Cingöz Nine kutu oyunu nasıl oynanır?

Tüm oyuncular sırayla bisküvi çarkını çevirerek oyuna başlar. Çarktaki renklere göre sepetten kurabiye alınır (mor), geri bırakılır (yeşil), pas geçilir (pas sembolü) veya diğer oyunculardan birinin kurabiyesi alınır (karakter sembolü). Çarktaki sayılar ise ninenin koltuğuna kaç kere basılması gerektiğini gösterir.

Oyuncak Cingöz Nine kaç para?

Cingöz Nine son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 164,74 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 124,15 TLŞu Andaki Fiyat: 142,41 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 22 TL (%13) daha ucuz.

Bil bakalım kim kutu oyunu fiyatları?

Bil Bakalım Kim Extra Elektronik B2226
  • Bil Bakalım Kim Extra Elektronik B2226. 371,06 TL3 fiyat varTüm Fiyatlar.
  • %34. Bil Bakalım Kim Tahmin. 65,30 TL24 fiyat varTüm Fiyatlar.
  • %3. Bil Bakalım Kim C2124. 124,03 TL34 fiyat varTüm Fiyatlar.
  • Bil Bakalım Kim? Eğlenceli Karakterler A5696. 40,39 TL22 fiyat varTüm Fiyatlar.

Hippolar oyunu nasıl oynanır?

www.hasbro.com.tr Hippoları çıkarmak için şekilde gösterilen yerlere bastırın. Her Hippo'yu oyun alanının bir köşesine koyun. Doğru bir açıyla yerleştirip kenardaki çıkıntıların yerlerine oturmasını sağlayın. Hippo'nun kuyruğuna basarak boynunu yukarı kaldırın ve gövdeye doğru itip yerine yerleştirerek sabitleyin.

Çılgın Penguenler Oyunu Nasıl Oynanır?

Çılgın penguenler, 5 yaş ve üzeri çocukların aileleriyle birlikte oynayabilecekleri bir kutu oyunudur. Oyunun amacı; sallanan buz dağının üzerindeki penguenleri düşürmeden dengede durmalarını sağlamak. Bunun için çocukların ellerini dengeli bir şekilde kullanmaları ve doğru bir plan yapmaları gerekiyor.

Çılgın Penguenler oyunu Nasıl Oynanır?

Çılgın penguenler, 5 yaş ve üzeri çocukların aileleriyle birlikte oynayabilecekleri bir kutu oyunudur. Oyunun amacı; sallanan buz dağının üzerindeki penguenleri düşürmeden dengede durmalarını sağlamak. Bunun için çocukların ellerini dengeli bir şekilde kullanmaları ve doğru bir plan yapmaları gerekiyor.

Tomy Cingöz Nine Nasıl Oynanır?

Oyunun amacı, Cingöz Nine uyanmadan önce tepsideki bisküvi çeşitlerinin her birinden birer tane edinmek. Eğer Cingöz Nine uyanırsa, onu uyandıran şanssız oyuncunun bisküvilerini tekrar tepsiye koyması gerekir. Oyuncular, Cingöz Nine'yi koltuğuna yatırıp tekrar uyumasını sağladıktan sonra oyuna devam ederler.