Witcher 3 kaç tane sonu var?

İçindekiler:

  1. Witcher 3 kaç tane sonu var?
  2. The Witcher 3 Wild Hunt Ciri ölüyor mu?
  3. Witcher 3 genişletme paketi nedir?
  4. Witcher kaç saatte bitiyor?
  5. Hearts of Stone kaç saat?
  6. The Witcher 3 Expansion pass kaç saat?
  7. Witcher 3 Game of the Year Edition farkı nedir?
  8. CIRI babası kim?
  9. Rivyalı Geralt nasıl öldü?

Witcher 3 kaç tane sonu var?

Witcher serisinin üçüncü ayağı Wild Hunt seçimlerimiz üzerinde durmaya devam ediyor. OnlySP'ye konuşan oynanış yapımcısı Marek Ziemak oyunun 36 muhtemel sonu olduğunu söyledi.

The Witcher 3 Wild Hunt Ciri ölüyor mu?

Oyunu en az 5 defa bitirdim 3 kez Ciri hayatta kaldı ve bir Witcher oldu. 2 kez de sizin gördüğünüz son gibi, Ciri öldü. Oyunun sonunda Ciri ile konuşmanıza göre oyun sonuçlanıyor.

Witcher 3 genişletme paketi nedir?

Büyük özenle hazırlanan 30 saatlik yeni içerik, ekipman ve düşmanlar sunan bu genişletme paketi, hem yeni hem de özlenen eski karakterlerlerle birlikte Witcher evreninde daha önce anlatılmayan yepyeni hikâyeleri de beraberinde getiriyor. ...

Witcher kaç saatte bitiyor?

Sadece ana hikaye 25-30 saat gibi bir sürede biter. Zorlanmadan hızlıca oynarsan 20 saatte bile bitirebilirsin. Yan görevlerin hepsini yaparsan 50 saati bulabilir.

Hearts of Stone kaç saat?

Hazine avı, yeni soru işaretleri gibi görevleri saymazsanız toplamda 10 saate yakın bir macera sunuyor Hearts of Stone sizlere.

The Witcher 3 Expansion pass kaç saat?

Bu paketin vadettiği ek oynanış süresiyle 20 saat.

Witcher 3 Game of the Year Edition farkı nedir?

Başlığa cevap olarak Game of the Year yani yılın oyunu ödülü almış oyun. Farkı genellikle beraberinde gelen DLC paketleri oluyor. Bu konuda en iyisi Witcher 3: Wild Hunt'ın GOTY sürümüdür. Oyunun bütün DLC ve eklerini verir.

CIRI babası kim?

Ciri, taşıdığı kadim kan yüzünden bütün dünyadan hatta Geralt'tan bile saklanmak zorundadır. Asıl babası Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis'tir ve kızı Ciri'nin tekrar yanına dönmesini ister.

Rivyalı Geralt nasıl öldü?

Günlük Girişi. "Rivia Katliamı" başlıklı bir kitap, Beyaz Kurt olarak bilinen Geralt'ın insan olmayanlara yönelik olan bir katliam sırasında öldürüldüğünü iddia ediyor. Katliam, Nilfgaard ile yapılan ikinci savaştan hemen sonra Rivia şehrinde gerçekleşti. Geralt ezilenleri savunmaya çalışırken öldü.