Sultan Su damacana ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sultan Su damacana ne kadar?
  2. Sultan maden suyu nerede?
  3. Fındık su ne kadar?
  4. Hamidiye damacana su ne kadar?
  5. Laçin Maden Suyu kimin?
  6. Fındık Su kimin?

Sultan Su damacana ne kadar?

Kuzeyden damacana değişimi yoktur. Damacana değişimi 15 TL'dir. Sultan Su (19 L.) Damacanası olmayanlar için damacana bedeli 25 TL'dir.

Sultan maden suyu nerede?

Sultan Doğal Kaynak Suyunun Bursa Uludağ 'daki kaynağı; her türlü yerleşim alanlarından (köyler dahil) uzak ve yüksekte, dolayısıyla yerleşim alanlarının, sanayinin sebep olduğu olumsuzluklardan etkilenmeyen doğal bir ortamdadır.

Fındık su ne kadar?

Fındık Su Damacana 19 Litre 11 TL.

Hamidiye damacana su ne kadar?

Damacana 12,5, pet şişe su 16,5 TL oldu İBB tarafından Hamidiye Suları için daha önce damacanalar 9 liradan 11 liraya çıkartılırken bugünkü yapılan zamla 12,5 lira oldu. Pet şişe suları da yapılan son zamla birlikte 16,5 lira oldu.

Laçin Maden Suyu kimin?

Eskişehir İli Sarıcakaya İlçesi Laçin Beldesi'nde kurulu fabrikasında Zengin Doğal Mineralli Su (maden Suyu) üretimine başlayacak olan Karacan Şirketler Grubu, "Laçin Maden Suyu" markası ile tüm Türkiye'de ve tüm dünyada pazara girmiştir.

Fındık Su kimin?

'fındıkSu' 11.000m2'si kaynak koruma alanı olarak tahsis edilmiş toplam 40.000m2 tapulu arazi üzerinde kurulmuştur ve 1989 yılından beri \'Kuzey Kaynak Suyu İşletmeleri\' tarafından işletilmektedir. Doğal su kaynağını kendi tapulu arazisi içerisinde bulunduran çok az sayıdaki tesislerden biridir.