Farmasi leke kremi nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Farmasi leke kremi nasil kullanilir?
  2. Farmasi koyu leke giderici serum nasil kullanilir?
  3. Farmasi leke kremi ne işe yarar?
  4. Dr Tuna aydınlatıcı krem nasıl kullanılır?
  5. Dr Tuna White correct set nasıl kullanılır?
  6. Dr Tuna leke giderici serum nasıl kullanılır?
  7. Dr C Tuna White correct koyu leke giderici serum nasıl kullanılır?
  8. Dr Tuna aydınlatıcı set nasıl kullanılır?
  9. Farmasi aydınlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?
  10. White correct Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?
  11. Aydınlatıcı Set Nasıl Kullanılır?

Farmasi leke kremi nasil kullanilir?

Kullanımı: Ürünü parmak ucunuza sıkın, göz altlarınıza ve göz çukurları boyunca masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız.

Farmasi koyu leke giderici serum nasil kullanilir?

Kum Zambağı ve Yosun Özleri ile güçlendirilmiş özel içeriğiyle gelecekte oluşabilecek olan koyu lekeleri ve renk farklılıklarını engellemeye yardımcı olur. Kullanımı: 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın.

Farmasi leke kremi ne işe yarar?

Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş Facial Whitening Cream, B3 vitaminiyle zenginleştirilmiş formülüyle cildinizin koyu renkli bölgelerinde renk açılmasına ve zararlı güneş ışınlarının neden olduğu lekelerin azalmasına yardımcı olur.

Dr Tuna aydınlatıcı krem nasıl kullanılır?

Cildin daha enerjik ve parlak görünmesine katkıda bulunurken, aydınlatılmasını ve ciltteki nem seviyesinin artmasını destekler. Kullanımı: Hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

Dr Tuna White correct set nasıl kullanılır?

Kullanımı: Günde iki kez, sabah ve akşam dördüncü adım olarak uygulayın. Pamuklu bir bezi bir miktar ürünle ıslatın. Yüz ve boyun bölgenizi nazikçe temizleyin. Düzenli kullanımda cilt tarafından hızla emilerek, cilt tonunu eşitlerken koyu lekelerin görünürlüğünün azalmasına yardımcı olur.

Dr Tuna leke giderici serum nasıl kullanılır?

Cildin temizlenmesinin ardından üründen 2 – 3 damla almalı ve öncesinde tampon hareketler tercih ederek, sonrasında yuvarlak hareketler yaparak yüzünüzün tamamına uygulayın. Üründen beklenen sonuçların elde edilebilmesi için sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uygulanması tavsiye edilmektedir.

Dr C Tuna White correct koyu leke giderici serum nasıl kullanılır?

Kullanımı: Uygulamadan önce cildinizi iyice temizleyin. 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın. Sabah akşam düzenli kullanılması tavsiye edilir.

Dr Tuna aydınlatıcı set nasıl kullanılır?

Kullanımı: Günde iki kez, sabah ve akşam dördüncü adım olarak uygulayın. Pamuklu bir bezi bir miktar ürünle ıslatın. Yüz ve boyun bölgenizi nazikçe temizleyin. Düzenli kullanımda cilt tarafından hızla emilerek, cilt tonunu eşitlerken koyu lekelerin görünürlüğünün azalmasına yardımcı olur.

Farmasi aydınlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?

Ürünün kullanımı son derece kolaydır. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa olacak şekilde her gün kullanılır. Kullanım sırasında cildin hafif nemli olması alınacak etkiyi yükseltecektir. Nemli cilde yumuşak hareketlerle sürülen Farmasi Cilt Aydınlatıcı Sabun, sonrasında hafifçe masaj yapılarak cilde uygulanır.

White correct Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?

Kullanım şekli: Cildinizi temizledikten sonra elinize biraz su alarak, küçük bir miktar ürün ile birleştirip ipeksi bir yapıya dönüştürün. Ürünü parmak uclarınızla masaj hareketleri yaparak uygulayın. Ardından durulayın. Gözünüze temas ettirmeyin, haftada 1-2 kez kullanımı önerilmektedir.

Aydınlatıcı Set Nasıl Kullanılır?

Göz çevresindeki ince çizgilerin, koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olurken eşsiz bir bakım keyfi yaşatır. Kullanımı: Ürünü parmak ucunuza sıkın, göz altlarınıza ve göz çukurları boyunca masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız.