TV kodu nedir?

İçindekiler:

  1. TV kodu nedir?
  2. Philips televizyona telefon ekranı nasıl yansıtılır?
  3. Tv'de miracast özelliği nasıl açılır Philips?
  4. Televizyona Bluetooth ile nasıl bağlanır?

TV kodu nedir?

Mobil cihazınızı Akıllı TV veya akış cihazınıza bağlamak için kod kullanabilirsiniz. Cihazınızı bağladıktan sonra, kablosuz ağa bağlı değilken YouTube'u televizyonunuzdan izleyebilirsiniz. TV'nize bilgisayarınızı bağlamak istiyorsanız kablosuz ağ üzerinden bağlantı kurmanız gerekir.

Philips televizyona telefon ekranı nasıl yansıtılır?

Adımlar. düğmesine basın, ardından [Ekran yansıtma] öğesini seçin. (Dokunmatik Yüzeyli Uzaktan Kumanda'yı kullanırken, Kontrol Çubuğuna ( ) basın, düğmesini vurgulamak için dokunmatik yüzeyi kaydırın, dokunmatik yüzeye basın, [Ekran yansıtma]'yı vurgulamak için dokunmatik yüzeyi kaydırın, sonra dokunmatik yüzeye basın. ...

Tv'de miracast özelliği nasıl açılır Philips?

Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızın ekranını TV'nizde paylaşmak için Wi-Fi Miracast'ı açın. 1 - Menüye girmek için  öğesine basıp Ağ'ı seçin ve  (sağ) tuşuna basın. 2 - Wi-Fi Miracast'ı seçin ve Tamam'a basın. 3 - Açık'ı seçin ve Tamam'a basın. 4 - Gerekirse  (sol) tuşuna arka arkaya basarak menüyü kapatın.

Televizyona Bluetooth ile nasıl bağlanır?

HOME düğmesine basın, sonra [Ayarlar] — [Uzaktan Kumandalar ve Aksesuarlar] — [Bluetooth ayarları] — [Cihaz ekle] öğesini seçerek TV'yi eşleme moduna getirin. Kullanılabilir Bluetooth cihazlarının listesi görüntülenecektir. İstenen cihazı listeden seçin, sonra ekrandaki talimatları izleyin.