Bülent Elibol hangi hastanede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Bülent Elibol hangi hastanede çalışıyor?
  2. Prof Dr Bülent Elibol Kimdir?
  3. Prof Dr Ersin Tan nereli?
  4. Prof Dr Turgay Dalkara kimdir?
  5. Prof Dr Cenk akbostancı hangi hastanede?
  6. Rana Karabudak hangi hastanede?
  7. Mehmet Akif Topçuoğlu kimdir?
  8. Ersin Tan hangi hastalıklara bakar?
  9. Hacettepe Nöroloji nerede?
  10. Muhittin Cenk akbostancı kimdir?
  11. Hüseyin Özden Şener Kimdir?
  12. Nerses Bebek Kimdir?
  13. Ethem Murat Arsava kimdir?
  14. Muhittin Cenk akbostancı hangi hastanede?
  15. Cenk akbostancı hangi hastanede?
  16. Prof Dr Nerses Bebek hangi hastanede?

Bülent Elibol hangi hastanede çalışıyor?

Bülent Elibol Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.

Prof Dr Bülent Elibol Kimdir?

Prof. Dr. Bülent Elibol Hacettepe Tıp Fakültesi mezuniyeti sonrası uzmanlık eğitimini Hacettepe ÜTF Nöroloji AD'ında tamamlamış, akademik kariyerine yine aynı bölümde başlayarak 2000 yılından itibaren görevini profesör kadrosunda sürdürmektedir.

Prof Dr Ersin Tan nereli?

1959 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji'nde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984 yılları arasında Sivas Hafik Sağlık Ocağı ve Sivas Merkez Verem Savaş Dispanseri'nde Başhekim olarak çalışmıştır.

Prof Dr Turgay Dalkara kimdir?

Dalkara, Turgay (d. 8 Haziran 1952, Çivril, Denizli), 2010 yılında, sağlık alanında verilen Vehbi Koç Ödülü'nü alan hekim ve bilim insanı. Migren, beyin damarlarının tıkanıklığının açılması, Parkinson, Alzheimer gibi hastalıklar üzerine çalışmalarıyla tanınmıştır.

Prof Dr Cenk akbostancı hangi hastanede?

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Akbostancı, ilerleyici bir beyin rahatsızlığı olan parkinsonun Türkiye'de genç yaşta sık görüldüğünü, günde 30 dakika hızlı yürüyüşün hastalığın ilerlemesini yavaşlattığını söyledi.

Rana Karabudak hangi hastanede?

Hacettepe Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden olan Prof. Dr.Rana Karabudak Multipl Skleroz ve Klinik Nöroimmünoloji birimlerinin yöneticiliğini yapmaktadır. Türk Eğitim Derneği Ankara Koleji Lisesi'ni ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi.

Mehmet Akif Topçuoğlu kimdir?

Trabzon'da 1968'de doğdum. 1992'de tıp fakültesini, 1998'de nöroloji uzmanlık eğitimini tamamladığım Hacettepe'de 2011'de profesör oldum, ve halen bölüm başkanı olarak görevimi sürdürmekteyim. 2000-20-2016 yılları arasında 4 yıl Boston MGH'da inme, nöroyoğun bakım ve nörosonoloji konularında çalıştım.

Ersin Tan hangi hastalıklara bakar?

Hastalar ve yakınları için
  • Başağrısı
  • Epilepsi.
  • Demans (Bunama)
  • Baş Dönmesi.
  • Parkinson Hastalığı
  • Multipl Skleroz.

Hacettepe Nöroloji nerede?

Hacettepe Erişkin Hastanesi Nöroloji Polikinliği 9 nolu kapı Zemin katında bulunmaktadır. Nöroloji Anabilim Dalı Başkanlığı, öğretim üye ve görevlilerinin odaları ve EEG-ENMG ünitesini de içinde bulundurmaktadır. 9 nolu kapıdan girildikten sonra üç kat yukarıdadır.

Muhittin Cenk akbostancı kimdir?

Halen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı ve Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Sinir Bilim Anabilim Dalında öğretim üyesidir ve Hareket Bozuklukları Ünitesi Başkanlığı ve Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi yönetim kurulu üyeliğini yürütmektedir.

Hüseyin Özden Şener Kimdir?

Ankara Atatürk Lisesi 1975-1981. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 1981-1988. Araştırma Görevlisi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı, 1988-1994....
Adı:HÜSEYİN ÖZDEN
Soyadı:ŞENER
E-posta:[email protected]
Tel:3 (sekreterlik)
Ünvan:PROF.DR.
4 satır daha

Nerses Bebek Kimdir?

Nerses BEBEK, MD, PhD 12.05.1969 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1987 yılında Saint-Michel Fransız Lisesi orta ve lise, 1994 yılında İ. Ü. İstanbul Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamladı. Eylül 1996'da İTF Nöroloji Anabilim Dalında tıpta uzmanlık eğitimine başladı.

Ethem Murat Arsava kimdir?

Ethem Murat Arsava Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), uzmanıdır.

Muhittin Cenk akbostancı hangi hastanede?

M.Cenk Akbostancı Bursa Uludağ Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde 19 yıllarında almıştır. Cenk Akbostancı Ankarada kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Cenk akbostancı hangi hastanede?

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Akbostancı, ilerleyici bir beyin rahatsızlığı olan parkinsonun Türkiye'de genç yaşta sık görüldüğünü, günde 30 dakika hızlı yürüyüşün hastalığın ilerlemesini yavaşlattığını söyledi.

Prof Dr Nerses Bebek hangi hastanede?

Dr. Nerses Bebek, epilepsi hastalığının tedavi yöntemleri hakkında bilgilendiriyor. Liv Hospital Ulus Nöroloji Kliniği'nden detaylı bilgi ve randevu için 4 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da www.livhospital.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.