Tren bileti değiştirilebilir mi?

İçindekiler:

  1. Tren bileti değiştirilebilir mi?
  2. Mille alınan bilet açığa alınır mı?
  3. Açık bilet ne zaman kullanılır?
  4. Ödül bilet iptal edilir mi?
  5. Açığa alınan otobüs bilet nasıl kullanılır?

Tren bileti değiştirilebilir mi?

Sadece YHT ve anahat trenlerine satılan biletler bilet tipi kuralları dahilinde dahilinde değiştirme yapılabilir. Bölgesel trenlere satılan biletlere değiştirme yapılamaz.

Mille alınan bilet açığa alınır mı?

Sefer iptali veya tarife değişikliğine maruz kalan Türk Hava Yolları'nın belirlediği uçuşlarda yer alan yolcular için bu teklif sunulmaktadır. Mil ile iade işlemi gerçekleştikten sonra iade türünde bir değişiklik yapılamaz ve iade nakden talep edilemez.

Açık bilet ne zaman kullanılır?

Açık bilet, herhangi bir tarihi olmayan, yolcunun bileti satın aldığı andan itibaren 1 yıl içerisinde dilediği zaman kullanabileceği seyahat biletidir. Bilet açık bilet olarak kesilemez. Önce belirli tarihe kesilip değişiklik kuralları içerisinde açık hale getirilir.

Ödül bilet iptal edilir mi?

Ödül biletiniz, rezervasyon onaylandıktan sonra opsiyon süresi içinde düzenlenmelidir. Düzenlemesi yapılmayan ödül biletlerin rezervasyonu iptal edilir. Ödül biletinizi, resmi ve geçerli bir kimlikle satış ofislerimizden alabilirsiniz.

Açığa alınan otobüs bilet nasıl kullanılır?

Açığa alınan biletiniz iptal edilmediği için tekrar biletinizi kullanmak istediğiniz herhangi bir para ödemesi yapmanıza da gerek kalmayacaktır.Seyahat etmek istediğiniz tarih ve saati belirlediğinizde bilet aldığınız acentayı veya otobüs firmasını arayıp,seyahat bilgilerini firmayla paylaşmanız yeterli olacaktır.