Dr Ali Kalyoncu Kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Ali Kalyoncu Kimdir?
  2. Dr Ali Kalyoncu Ne doktoru?
  3. Ali Kalyoncu doktor neden öldü?
  4. Ali Kalyoncu fotoğrafçı kimdir?

Dr Ali Kalyoncu Kimdir?

Ali Kalyoncu, 1963 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde okudu. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Mezun olduktan sonra Bilecik'te 2 yıllık mecburi hizmetini yerine getirdi.

Dr Ali Kalyoncu Ne doktoru?

İstanbul Tıp Fakültesi 1990 yılı mezunlarından, Genel Cerrahi Uzmanı, üyemiz, Beylikdüzü Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Kalyoncu'yu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ali Kalyoncu doktor neden öldü?

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Kalyoncu, beyin tümörü sebebiyle tedavi gördüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde vefat etti. Op. Dr. ... Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi uzmanlığı eğitimi aldıktan sonra aynı hastanede 6 yıl boyunca uzman hekim olarak görev yaptı.

Ali Kalyoncu fotoğrafçı kimdir?

Ali Kalyoncu (Fotoğraf ve Video Sanatçısı) 2017 yılından beri kurucusu olduğu Prestij Fotoğrafçılık'da profesyonel fotoğrafçılık yapmaktadır. ... Uzmanlık alanları; Evliklik fotoğrafçılığı,Moda, Portre, Mimari,Ürün, Aile, Tanıtım Klipleri, Düğün Hikayesi Klipleri gibi hizmetler sunmakta.