Ağda mendili yoksa ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ağda mendili yoksa ne kullanılır?
  2. Ağda Temizleme yağı Nedir?
  3. Sir ağda temizleme yağı ne işe yarar?
  4. Yere ağda döküldü nasıl çıkar?
  5. Ağda yaptıktan sonra hangi yağlar kullanılır?
  6. Ağda yağı ile masaj yapılır mı?
  7. Ağda hangi yöne çekilmeli?
  8. Ağdanın izi nasıl geçer?

Ağda mendili yoksa ne kullanılır?

Ağda kalıntısını temizleyecek bir çok yönteminiz bulunmaktadır. Bunlar; Zeytinyağı, alkol, buz, vazelin, sıcak su kompresi ve ağda temizleme yağıdır.

Ağda Temizleme yağı Nedir?

Ağda temizleme yağı, ağda uygulaması sonrasında ciltte kalan ağdayı temizlemeye yardımcı olur. Özellikle sir ağda kalıntıları için kullanılır. Sir ağda sadece yağ ile çözülür. Ağda temizleme yağları içeriğindeki özel formül bulunanlar ile epilasyon sonrası ciltte oluşabilecek tahriş azaltılabilir.

Sir ağda temizleme yağı ne işe yarar?

Ağda yağı, cildin ağda kalıntılarından arınmasını ve temizlenmesini sağlamaktadır. Böylelikle ciltte herhangi bir yapışkanlık bırakmayarak rahatlık hissi sunar. ... Masaj yağı olarak da kullanılabilen bu yağ, cildin aydınlanmasına yardımcı olur.

Yere ağda döküldü nasıl çıkar?

Öncelikle yapmanız gereken şey, ağdanın bulaştığı alanı sıcak su ile veya yağ çözücü ile silmektir. Ardından kullanacağınız tineri ya da gaz yağını leke üzerine dökün. Ağdanın çıktığından emin olana kadar çitileyin ve bol su ile yıkayın.

Ağda yaptıktan sonra hangi yağlar kullanılır?

Taze aloe vera jeli, hindistan cevizi veya badem yağı ile cildi yatıştırabilirsiniz. Doğal ürünler oldukları için ağda sonrasındaki günlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ağda yağı ile masaj yapılır mı?

Epilla Ağda Ve Masaj Yağı, Ağda Uygulamasının Ardından ,Ağdanın Ciltte Kalan Parçalarını Ve Cildi Temizler. Sir Ağdayı Deri Yüzeyinden Tamamen Temizler Ve Cildi Nemlendirir. ... Masaj Yağı Olarak Kullanabilirsiniz.

Ağda hangi yöne çekilmeli?

Ağda bezini çekerken tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda cildinize paralel olarak ne hızlı ne de yavaş bir şekilde değil de tek seferde çekmeye dikkat edin.

Ağdanın izi nasıl geçer?

- Ağda yanığı olan bölgeye yüzde yüz aloe vera jeli sürülebilir. Fakat bu jelin kesinle saf aloe vera jeli olmasına dikkat edilmesi gerekir. - Kantaron yağı yanıkların geçmesinde de oldukça etkilidir. - Bebek yağı veya vazelin kullanarak bölgenin nemlendirilmesi de sağlanabilir.