Düzce rafting ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Düzce rafting ne kadar sürer?
  2. Melen Çayı rafting tehlikeli mi?
  3. Düzcede rafting nerede yapılır?
  4. Melen rafting kaç km?
  5. Rafting riskleri nelerdir?
  6. Melen Çayı rafting nerede?
  7. Rafting sporu nerede yapılır?
  8. Melen çayında rafting ne zaman yapılır?
  9. Rafting kaç saat sürer?

Düzce rafting ne kadar sürer?

İşte bu sorunun karşılığını en çok bulan rafting yapılabilir nehir Düzce Melen Rafting parkurudur. Düzce Melen rafting parkuru, İstanbul ve Ankara gibi bir çok büyük şehrin merkezi konumundadır. 2 ile 3 saat gibi bir sürede Düzce rafting parkuruna ve rafting işletmelerine ulaşmak mümkündür.

Melen Çayı rafting tehlikeli mi?

Bu rafting yaptığınız nehrin çeşitli kriterlerden geçerek numaralandırılması anlamına gelmektedir. Melen çayı rafting zorluk derecesi 3+1 dir. Amatör anlamda yorumlarsak hem keyifli hem de güvenli bir parkurdur.

Düzcede rafting nerede yapılır?

Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Rafting - Düzce Dokuzdeğirmen Köyü, içinden geçen Melen Çayı üzerine kurulmuş 9 adet su değirmeninden dolayı bu isimle anılmaktadır. Yılın her döneminde profesyonel rafting ve kano yapılmaktadır. Düzce'nin kuzeybatısında yer alan Cumayeri, Düzce merkeze 21 kilometre mesafededir.

Melen rafting kaç km?

60 km Melen Çayı/Uzunluk

Rafting riskleri nelerdir?

Çoğu rafting turlarında en sık görünen yaralanma güneş yanığıdır. Diğer yaralanmaların çoğu arazide yürürken ve botlara biniş ve iniş esnasında kaymaktan dolayı oluşan yaralanmalar meydana gelmektedir. Kısacası Rafting sporu güvenlidir diyebiliriz.

Melen Çayı rafting nerede?

Melen çayı rafting parkuru Düzce il sınırlarından başlayarak Sakarya il sınırında sonlanmaktadır. Melen çayı rafting parkuru 13 km. uzunluktadır.

Rafting sporu nerede yapılır?

Türkiye'de Rafting Yapılacak 5 Yer
  • Çoruh Nehri, Artvin.
  • Fırtına Deresi, Rize.
  • Köprüçay, Antalya.
  • Dalaman Çayı, Muğla.
  • Munzur Çayı, Tunceli.

Melen çayında rafting ne zaman yapılır?

Melen Çayı Rafting Sezonu Rafting yapılan nehirler farklı bölgelerde olduğu için rafting sezonları da değişiklik göstermektedir. Melen çayı rafting sezonu Şubat ayı ile başlayıp Kasıma kadar sürmektedir. Bu zaman aralığı her ne kadar uzun gibi görülse de her ay rafting sporundan alacağınız keyif değişmektedir.

Rafting kaç saat sürer?

Rafting toplamda 3 saat sürmektedir.