Dalyan Tekne Turları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Dalyan Tekne Turları ne kadar?
  2. Dalyan iztuzu tekne ne kadar?
  3. İztuzu Plajı kaç km?
  4. Köyceğiz tekne turu nerede?
  5. Ölüdeniz tekne turu nereden kalkıyor?
  6. Dalyan merkezden iztuzu plajına nasıl gidilir?

Dalyan Tekne Turları ne kadar?

  • Dalyan Günlük Yemekli Tekne Turu. 100.00 ₺
  • İztuzu (Kaplumbağa) Plajı Dolmuş Tekne. 30.00 ₺
  • Ekincik Mağarası ve Koyları Tekne Turu. 175.00 ₺

Dalyan iztuzu tekne ne kadar?

İZTUZU PLAJI GİDİŞ – GELİŞ; Yaklaşık 30-35 dakika süren bu tekne yolculuğu oldukça keyif verici ve dinlendiricidir. 2021 yılı İztuzu Plajı Dolmuş Tekne fiyatı Dalyan Tekne Kooperatifi tarafından kişi başı gidiş dönüş 30.-TL olarak belirlenmiştir.

İztuzu Plajı kaç km?

İztuzu plajı, Muğla ilinin Ortaca ilçesine bağlı olan Dalyan beldesi yakınlarında bulunan 4,5 km uzunluğa sahip bir Akdeniz plajıdır.

Köyceğiz tekne turu nerede?

Köyceğiz tekne turu kalış yerleri, tura katılım için Dalyan merkez iskesi veya Köyceğiz iskelesi, turdan dönüş için ise İztuzu Plajı olarak belirlenmiştir. Bu rotalar arasında yer alan birden fazla plaj ve koyda denize girme imkanı bulurken tur dönüşü muhteşem gün batımı manzarasını deneyimleyebilirsiniz.

Ölüdeniz tekne turu nereden kalkıyor?

Günübirlik olarak gündüz turlar her sabah saat 10:30'da Belcekız Plajı'ndan hareket eden gemimiz önce Mavi Mağara, sonra sırayla Kelebekler Vadisi, St. Nicholas Adası, Akvaryum Koyu, Soğuk Su ve Deve Plajı'na uğramaktadır. Tekne Turu Fiyatları 2021 ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Dalyan merkezden iztuzu plajına nasıl gidilir?

Plaja karadan ve deniz üzerinden ulaşım yapılmaktadır. Plaja giden tekne dolmuşlar ve minibüsler bulunur. Sabah saat 09.30'dan itibaren tekne dolmuşlar hizmet verir. Araçlarda doldukça hareket eden tekne dolmuşlar Dalyan merkezden İztuzu Plajı'na hareket eder.