Watsons indirimi ne zamana kadar 2021?

İçindekiler:

  1. Watsons indirimi ne zamana kadar 2021?
  2. Watsons Nisan indirimi ne zaman?
  3. Trendyol indirim i ne zaman?
  4. Yaz sezon sonu indirimi ne zaman 2021?
  5. Mağazalara yeni ürünler ne zaman gelir?
  6. Watsons kart yaş sınırı var mı?
  7. Watsons kart şifresi nasıl alınır?

Watsons indirimi ne zamana kadar 2021?

Kampanyaya 06 Eylül – 06 Ekim 2021 tarihleri arasında Türkiye'deki kampanya uygulayacısı Watsons mağazalarından ve www.watsons.com.tr online alışveriş sitesinden yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri NIVEA Yüz Bakım Alışverişi yapan herkes katılabilir.

Watsons Nisan indirimi ne zaman?

İndirim kampanyası 18-23 Nisan 2019 tarihleri arasında stoklar dahilinde geçerlidir. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Tipografik hatalardan Watsons sorumlu değildir. Watsons bu tarihler arasında piyasa koşullarına göre katalog ürünlerinin fiyatlarını ve Watsons Card'a özel kampanyaları değiştirme yetkisine sahiptir.

Trendyol indirim i ne zaman?

Trendyol'da 11.11 indirimleri yapan ülkemiz firmalarından bir tanesi. Trendyol 11.11 indirimleri sayesinde de uygun fiyatlara alışveriş yapmanız mümkün. Trendyol 11.11 indirimleri 2021 yılında da olacak ve 9-10-11 Kasım tarihlerinde olacak.

Yaz sezon sonu indirimi ne zaman 2021?

Sürenin biteceği tarih ise merak edilen unsurlar arasında yer alıyor. 2021 STEAM YAZ İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTİYOR? Steam Database raporuna göre, 24 Haziran günü Türkiye saati ile 20.00'de başlayan Steam yaz indirimleri, yaklaşık iki hafta boyunca sürecek ve 8 Temmuz tarihinde son bulacak.

Mağazalara yeni ürünler ne zaman gelir?

Mağazalar raflarını yeniden düzenlemek ve stoklarını güncellemek için genellikle Perşembe günlerini tercih ederler. Böylece Perşembe akşamından itibaren ya da hafta sonu indirime girecek ürünleri belirlerler.

Watsons kart yaş sınırı var mı?

2. Program yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir ve 18 yaşından küçüklerin Program üyeliği anne, babası ve yasal vasisinin yazılı onayına tabidir. Programdan yalnızca gerçek kişiler faydalanabilir, şirketler, ortaklıklar ve benzeri kurumlar için Program kapalıdır.

Watsons kart şifresi nasıl alınır?

Watsons Cardınıza yeni şifre almak için 444 99 87 numaralı iletişim merkezimizi arayın. Telefon : Lütfen başına sıfır ekleyerek 11 hane olarak giriniz. SMS ile doğrulamak için tıklayınız. Telefonunuza gelen sms içerisindeki şifreyi giriniz.