Widget nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Widget nasıl kapatılır?
  2. Widget nasıl eklenir iphone?
  3. IOS 14 Spotify widget Nasıl Yapılır?
  4. IOS 14 widget nasil?

Widget nasıl kapatılır?

Android'de bir widget'ı kaldırmanın başka bir yolu, uygulama simgesi bağlı olduğunuza basın ve basılı tutun, (X) ve öğeye dokunun kaldırma açılan menüden veya söz konusu uygulamanın simgesine uzun süre dokunduktan sonra ekranın en üstüne sürükleyin (düğmenin bulunması gerekir) kaldırma o kaldırmak ve ardından düğmesine ...

Widget nasıl eklenir iphone?

Adım #1: Ana ekran düzenleme kısmı aktif olana kadar, ana ekranınızda bulunan ikonlardan birine basılı tutun. Adım #2: Sol üst köşedeki artı simgesine basın. Adım #3: Artık mevcut Widget'ları görebilirsiniz. Adım #4: Ana ekranınızda görmek istediğiniz Widget'ları dilediğiniz gibi sürükleyebilirsiniz.

IOS 14 Spotify widget Nasıl Yapılır?

Cihaz ana ekranında bir widget'a veya boş bir alana dokunun ve basılı tutun. Widget listesinden Spotify'ı seçin. Mevcut 2 seçenekten (1×1 küçük kare veya 2×1 dikdörtgen) eklemek istediğiniz widget'ın boyutunu seçin ve ardından “Widget Ekle” ye tıklayın. Widget'ı yerleştirin ve onaylamak için “Bitti” düğmesine tıklayın.

IOS 14 widget nasil?

iPhone'un ana ekran sayfasına widget eklemek istediğiniz yere gidin ve ana ekran düzenleme moduna (simgelerin titremeye başladığı yer)girene kadar ana ekrana dokunup basılı tutun. Ekranın sol üst köşesindeki “+” simgesine dokunun. Burada, Widgetsmith uygulamasını seçin.