Istanbul Medipol Üniversitesi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Istanbul Medipol Üniversitesi hangi semtte?
  2. Istanbul Medipol Hemşirelik nerede?
  3. Istanbul Medipol Tıp Fakültesi nerede?
  4. Medipol Tıp Fakültesine Nasıl Gidilir?
  5. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?
  6. Medipol Üniversitesi hangi durumlarda burs kesilir?

Istanbul Medipol Üniversitesi hangi semtte?

İstanbul Medipol Üniversitesi Haliç Yerleşkesi, İstanbul şehir merkezinde Fatih ilçesi sınırları içerisinde, Haliç'in batı yakasında Atatürk (Unkapanı) köprüsüne yakın noktada yer almaktadır. Şehrin her yerinden tek vasıta ile ulaşmak mümkündür.

Istanbul Medipol Hemşirelik nerede?

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, üniversiteler, Atatürk Blv., Fatih, No:25, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Istanbul Medipol Tıp Fakültesi nerede?

Medipol Üniversitesinin Beykoz Kavacık'ta Güney ve Kuzey olmak üzere 2 kampüsü yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu Yakası ayağında, köprünün hemen çıkışında yer alan Kavacık Kampüsleri, Beykoz Ormanlarına komşu merkezi konumu ile dikkat çekiyor.

Medipol Tıp Fakültesine Nasıl Gidilir?

Fatih konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 28, 28T, 30D, 41Y, 47A, 73, 77, 77A, 92T, 93.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M2.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-11.
BE

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?

Üniversite hastanemiz ise Topkapı'da bulunan Sağlık Bilimleri Kampüsündedir. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2010-2011 ders yılında eğitim vermeye başlamıştır.

Medipol Üniversitesi hangi durumlarda burs kesilir?

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonucuna göre Burslu, %50 indirimli olarak eğitim hakkı kazanırlar. ... İstanbul Medipol Üniversitesinde verilen ÖSYM burs ve indirimleri karşılıksız olup ancak disiplin suçu işlenmesi ve yatay geçiş yapılması durumunda kesilir.