Truva atı virüsü nasıl yok edilir?

İçindekiler:

  1. Truva atı virüsü nasıl yok edilir?
  2. Truva atını kim yaptı?
  3. Truva komutanı kimdir?
  4. Truva atı hangi uygarlığa aittir?
  5. Truva atı hangi ilde?
  6. Truva atı Diyarbakır ilimizde midir?
  7. Sparta prensi kimdir?

Truva atı virüsü nasıl yok edilir?

Trojan Virüsü Nasıl Kaldırılır?

  1. Denetim Masası > Programlar > Özellikler'i seçin.
  2. Programları kuruldukları tarihe göre sıralayın.
  3. Tanımadığınız ya da internetten ücretsiz indirdiğiniz şüpheli olabileceğini düşündüğünüz, son zamanlarda yüklenen bir uygulama olup olmadığına bakın.

Truva atını kim yaptı?

Truva atı, Odysseus'un Truva surlarını aşmak ve şehre gizlice girmek için yaptırdığı tahtadan at maketidir. Savaş yaklaşık 10 yıldır sürmektedir. Askerler bıkkın ve yorgundur. Zekası sayesinde Athena tarafından da sevilen Odysseus'un aklına tahtadan bir at yapma fikri gelir.

Truva komutanı kimdir?

Truva'da Aka kuvvetlerinin komutanı Agamemnon vardı; Çanakkale'de Akdeniz Kuvvetleri Komutanı İngiliz General Hamilton var. Truva'da Aka ordusunun komutanı Agamemnon'du; Çanakkale'de İngiliz donanmasının savaş gemilerinden birinin adı yine Agamemnon. Atatürk İlyada Destanı'nı okumuştu.

Truva atı hangi uygarlığa aittir?

Konumu nedeniyle bir çok savaşa neden olan Truva sırasıyla; Persler'in, Büyük İskender'in, Selevkoslar'ın, Pergamon Krallığı'nın ve Romalılar'ın egemenliğine geçmiştir.

Truva atı hangi ilde?

Çanakkale Boğazı'nın Ege Denizi'ne doğru 6 km içinde, Hisarlık bölgesinde bulunan höyük tipinde bir yerdir. Peki, Truva Atı hangi ilimizdedir; Truva şuanda da Çanakkale ilinin merkezinde bulunmaktadır.

Truva atı Diyarbakır ilimizde midir?

Truva Atı Çanakkale ilimizdedir.

Sparta prensi kimdir?

Menelaos, Mykene kralı Agememnon'un kardeşi ve Helen'in kocasıdır. Sparta prensesi Helen'le evlenerek Helen'in babasının ricası üzerine Sparta kralı olmuştur. İyi bir savaşçı denebilecek nitelikte bir askerdir. Truva Prensi Paris Helen'i kaçırır.