Ezel dizisinin sonunda ne oldu?

İçindekiler:

  1. Ezel dizisinin sonunda ne oldu?
  2. Ezel son bölüm kapıyı kim açtı?
  3. Ezel dizisinin hikayesi nedir?
  4. Ezelde Kenan'ın kızı kim?
  5. Ezel kaçıncı bölümde itiraf ediyor?
  6. Ezel Mertin küçüklüğü kim?
  7. Ezelde Ali kaçıncı bölümde ölüyor?
  8. Ezel ve Ömer aynı kişi mi?
  9. Ezel Ömer'in kardeşi mi?
  10. Ezel Ömer neden hapse girdi?
  11. Ezel Eyşana Ömer olduğunu kaçıncı bölümde söylüyor?
  12. Tefo kaçıncı bölümde ölüyor?
  13. Eysan Ömer'e ne yapti?
  14. Bahar kaçıncı bölümde öldü?
  15. Ezel bahar neden öldü?
  16. Ezel Ramiz Dayı kaçıncı bölümde öldü?
  17. Ramiz in oğullarını kim öldürdü?
  18. Ramiz Dayı nasıl öldü?
  19. Ezel Sekiz kaçıncı bölümde öldü?
  20. Ramiz dayının karısı kim?

Ezel dizisinin sonunda ne oldu?

Cengiz'in uçurumdan düşmesi üzerine öldüğü düşünülürken, Ezel de Eyşan'ın ölümüyle intihar etmeye karar verdi ve Ramiz Dayı'nın verdiği yüzükteki zehri içti. Ancak Can'ın büyüyüp babasını bulmaya gitmesi ve son sahne izleyicileri adeta ters köşeye yatırdı.

Ezel son bölüm kapıyı kim açtı?

Dizide kapıyı açan kişinin Ömer'in yaptığı gibi sık sık kafasını kaşıması da önemli bir detay.. Ömer / Ezel'in heyecanlandığı anlarda hemen sağ elini sağ kulağına götürüp saçını karıştırması, kapıyı açan kişinin Ezel olduğunun kanıtı.

Ezel dizisinin hikayesi nedir?

Ezel dizisinin konusu Ömer adlı karakterden geçmektedir. Dizide ana karakter Ömer'dir. Ömer hiç beklemediği ve ummadığı bir ihanet ile karşı karşıya kalmak zorunda kalmıştır. Henüz askerlik görevini yeni yerine getiren Ömer, hayatında en sevdiği insan olan Eyşan ile evlenmek üzere hayaller kurar.

Ezelde Kenan'ın kızı kim?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Ezel'de, Haluk Bilginer'in canlandırdığı 'Kenan Birkan', 'Damla' isminde bir kızı olduğunu öğrendi. 'Damla'yı canlandıran Pınar Göktaş oyunculuğunu, diziye dahil oluşunu ve 'Damla'yı anlattı.

Ezel kaçıncı bölümde itiraf ediyor?

Başladığı günden beri izlenme rekorları kıran Ezel dizisinin bu hafta yayınlanan 30. bölümünde, nihayet beklenen oldu ve Ezel gerçek kimliğini ilk kez açıkladı.

Ezel Mertin küçüklüğü kim?

20 yaşında olan genç oyuncu Burak Dakak, Çukur dizisinde oynamadan önce bir zamanların popüler dizisi olan Ezel'de oynamıştır. O zamanlar henüz çocuk olan Burak Dakak Ezel'de oynadığı zaman 10 yaşındaydı. Ezel dizisinde Mert'in çocukluğunu oynamıştır.

Ezelde Ali kaçıncı bölümde ölüyor?

Ezel'in bu hafta yayınlanan 68. bölümünde Ezel ve Ali'nin kurduğu ve plana Eyşan ile Cengiz'in de dahil olduğu plan, başarılı bir şekilde gerçekleşti. Hedef Kenan Birkan'dı. Dizinin son sahnesinde Kenan Birkan Ali tarafından öldürüldü ve olaya intihar süsü verildi.

Ezel ve Ömer aynı kişi mi?

'Ezel' aslında 'Ömer' değil, hapiste 'Dayı tarafından, Ömer olduğuna inandırılan hafızasını kaybetmiş bir gençtir. ... 'Eyşan'ın, 'Ezel' ile birlikte 'Cengiz'den kurtulmak adına oynadığı bir oyun...

Ezel Ömer'in kardeşi mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı efsane diziler arasında yer alan Ezel'de Ömer'in küçük kardeşi Mert Uçar karakterine hayat veriyordu Burak Dakak...

Ezel Ömer neden hapse girdi?

İşlemediği bir suç yüzünden hapse düşen Ömer'in burada tanıdığı Ramiz Dayı ile hayatı da değişti. İntikam için geçirdiği estetikle yeni bir kimliğe büründü.

Ezel Eyşana Ömer olduğunu kaçıncı bölümde söylüyor?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Ezel'in 26. bölümü 3 Mayıs Pazartesi yayınlanacak. Ezel'in 26. bölümünde ortalık iyice kızışıyor.Ezel Eyşan'a Ömer olduğunu söylüyor.

Tefo kaçıncı bölümde ölüyor?

Son dönemlerin en beğenilerek izlenen ve büyük küçük herkesi ekranlara kilitleyen “ EZEL” dizisnde rol alan Sarp Akkaya ( Tefo) 65 bölümde yer alırken önümüzdeki hafta gösterilecek olan dizide ölececeğini ilk kez “HAYATA “açıkladı.

Eysan Ömer'e ne yapti?

Döndükten kısa bir süre sonra sevgilisi Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abim dediği Ali, bir otelin kumarhanesini soydular, bir güvenlik görevlisini öldürdüler, suçu da Ömer'in üstüne attılar. Eyşan her şeyi hasta kardeşi Bahar için yapmıştı.

Bahar kaçıncı bölümde öldü?

Ezel'in 33. bölümünde şok: Bahar vuruldu.

Ezel bahar neden öldü?

- Bahar'ı öldüren tetikçi onun kendisi için özel bir av olduğunu söyledi. Bu sözlerle deliye dönen Kerpeten Ali, tetikçiyi öldürdü. - Ramiz Dayı, Kenan Birkan'ın adamını bıçakladı. - Eyşan, Ezel'den intikam almak için Kenan Birkan'ın tarafına geçti.

Ezel Ramiz Dayı kaçıncı bölümde öldü?

Dün akşam yayınlanan Ezel'in 61. bölümü yine soluksuz izlendi. Ramiz dayının veda sahnesi herkesi göz yaşlarına boğdu.

Ramiz in oğullarını kim öldürdü?

Kenan Selma'yı seçince Ramiz Kenan'ın kardeşi Selim'i öldürdü, aynı anda Selma Kenan'ı yaralayarak Ramiz'e kaçtı. Kenan bunun karşılığı olarak yıllar içerisinde Ramiz'in tüm mal varlığını aldı, çocuklarını öldürdü ve onu hapse attırdı. Ramiz ise yıllarca Kenan'ın bir çocuğunu olduğunu ondan sakladı.

Ramiz Dayı nasıl öldü?

Bir çatışmanın ortasında kalan Ramiz Dayı, aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybetti.

Ezel Sekiz kaçıncı bölümde öldü?

Ezel'e dört bölüm için konuk oyuncu olarak gelen Kıvanç Tatlıtuğ, geçen bölümde öldürüldü. ATV'nin flaş dizisi Ezel'de dün gece heyecan doruktaydı. Dizinin bomba transferi Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Sekiz, Ezel tarafından öldürülerek diziye veda etti.

Ramiz dayının karısı kim?

'Ezel'de 'Ramiz Dayı'nın karısı 'Selma Hünel'in gençliğini oynayan Zeynep Köse, atv'nin yeni dizisi 'Uçurum'da Rus hayat kadınını oynayacak.