Kaykay ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Kaykay ne işe yarıyor?
  2. Kaykay nasıl bir spor?
  3. Kaykay ömrü ne kadardır?
  4. Hoverboard şarjı kaç saat gider?
  5. Waveboard kaykay kaç kilo taşır?

Kaykay ne işe yarıyor?

Yeni Başlayanlar İçin Kaykay Kaykay, rüzgârsız günlerde sörf yapamayan sporcuların eğlenmek amacıyla tekerler üzerine tahta parçaları koyması ile ilk olarak 1970'li yıllarda Amerika'da ortaya çıkmıştır. Skateboard olarak da bilinen bu spor genel olarak sokak kültürü ile özdeşleşmiştir.

Kaykay nasıl bir spor?

Kaykay, ekstrem bir spor dalı ve bu amaç için kullanılan spor aleti. ... Sporcu ilerleyen veya durağan durumdaki kaykayın üzerinde dengede durarak çeşitli akrobatik hareketler gerçekleştirir.

Kaykay ömrü ne kadardır?

Eğer kaykaya yeni başlamışsanız kaykayınız sizi 5-6 ay boyunca idare edecektir ama ilerledikçe bu süre 2 haftaya kadar düşer. Yani ne kadar pratik yapar, kaykayla zaman geçirirseniz o kadar hızlı eskiyecek ya da bakım gerektirecektir.

Hoverboard şarjı kaç saat gider?

Standart bir Hoverboard'un pili 4 saatte doluyor. Ertesi gün kullanmak için gece yatmadan şarja takmak hiç tavsiye edilmiyor çünkü Hoverboard'un 4 saatten fazla şarjda kalması yangın tehlikesini de beraberinde getiriyor.

Waveboard kaykay kaç kilo taşır?

Darbe ve sert zeminlere dayanıklıdır. 360 derece dönen, 80 x 24 mm silikon tekerlekler ile maksimum sürüş keyfi verir. Sırtta taşınabilir taşıma kılıfı mevcuttur. 60 kg'a kadar taşıma kapasitesi vardır.