4B formu ne zaman doldurulur?

İçindekiler:

  1. 4B formu ne zaman doldurulur?
  2. Danışman öğretmen hizmet puanı alır mı?
  3. Adaylık ne zaman kalkar 2020?
  4. Stajyer öğretmenlik süresi ne kadar?
  5. Aday öğretmen eş durumundan tayin isteyebilir mi?

4B formu ne zaman doldurulur?

DEĞERLENDİRME FORMU (FORM 4B) Bu form danışman öğretmen tarafından bütün ders uygulamaları bittikten sonra genel değerlendirme amaçlı olarak doldurulacaktır. Formdan her dönemin sonunda birer adet doldurulup bir örneği danışman öğretmene bir örneği dosyasına konacaktır.

Danışman öğretmen hizmet puanı alır mı?

Her danışman öğretmen danışmanlık yaptığı her ay için 0,5 hizmet puanı alır. 8 ay boyunca danışman öğretmenlik görevini yerine getirmiş olan bir danışman öğretmen süre sonunda 4 hizmet puanı ile ödüllendirilmiş olur.

Adaylık ne zaman kalkar 2020?

Sınavda, adaylara toplam 100 (yüz) adet çoktan seçmeli 5 (beş) seçenekli sorular sorulacaktır. a. Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) 26 Temmuz 2020 Pazar günü saat 14.00'te başlayıp, tek oturum olarak yapılacak ve 120 dakika sürecektir.

Stajyer öğretmenlik süresi ne kadar?

Aday öğretmenlik süresi 4 ayı oryantasyon olmak üzere toplam 1 yıl sürecek.

Aday öğretmen eş durumundan tayin isteyebilir mi?

*Eş durumundan tayin isteyebilir miyim? -Aday öğretmenler asıl görev yapacakları eğitim kurumlarında bir yıllık görev süresini doldurmaları koşuluyla Bakanlığımızın özre bağlı yer değiştirme dönemlerinde yaptığı duyuruları takip ederek aile birliği mazeretine bağlı olarak yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.