Sense plus ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Sense plus ne ise yarar?
  2. Outdoor Plus ne demek?
  3. Çamaşır makinesinde aktif plus ne demek?
  4. Kısa program kaç derece?
  5. Sıkma pompa programı ne işe yarar?
  6. Outdoor malzemeleri nedir?
  7. Profilo çamaşır makinesi Eko plus ne işe yarar?
  8. 90 derecede neler yıkanır?
  9. Outdoor ne anlama geliyor?
  10. Kamp için gerekli malzeme nelerdir?

Sense plus ne ise yarar?

Böylelikle fazla çamaşır doldurmayı engellemenin yanı sıra eksik veya fazla deterjan konulmamasını sağlıyor. S serisi, ayrıca bebeklerin kıyafetlerini daha bol su ile durulayarak yumuşaklık sağlayan Sense-Plus ve çocuk emniyet kilidiyle çocuklar için de her anlamda güvenlik sağlıyor.

Outdoor Plus ne demek?

* OutdoorPlus yıkama programı yoğun yıkama devresi, daha az mekanik devir ve normal sıkma sürecinden oluşmaktadır. Bu programda yıkanan çamaşırlar üzerinde deterjan kalmaz, su tüketimi en aza indirgenir. OutdoorPlus programında çamaşırlar makineden çıkartıldıklarında etrafa su dökülmesi engellenir.

Çamaşır makinesinde aktif plus ne demek?

AktifPlus programı ise outdoor - dış giyim kıyafetler için etkili bir yıkama sağlıyor. Makinede ayrıca iç giyim, gömlek, koyu renkliler/ kot gibi ihtiyaca yönelik çok çeşitli programlar bulunuyor.

Kısa program kaç derece?

Genelde eğer kısa program ile yıkanıyorsa 30 derecede yıkamak yeterlidir.

Sıkma pompa programı ne işe yarar?

Makine, ayarlanmış olan sıkma devriyle çamaşırlarınızı sıktıktan sonra suyu tahliye eder. Çamaşırlarınızı sıktırmadan, sadece suyu tahliye etmek istiyorsanız, Pompa+Sıkma programını seçtikten sonra, Sıkma Devri Ayar tuşu yardımıyla, Sıkma Yok fonksiyonunu seçin ve Başla / Bekle / İptal tuşuna basın.

Outdoor malzemeleri nedir?

Açık havada yapılan doğa sporları sırasında vucudunuzu hem kar, yağmur ve rüzgar gibi dış etkenlerden korumak hem de vucut ısınızın düzenlemesi sağlayarak konforunuzu arttırmak için tasarlanmış tüm kıyafetler "outdoor giyim" kategorisine girmektedir.

Profilo çamaşır makinesi Eko plus ne işe yarar?

Çamaşırların yıkanması konusunda acelesi olmayan, aynı zamanda enerjiden tasarruf etmek isteyen kullanıcılara uygun olan EkoPlus, %50 oranında enerji tasarrufu ve çamaşırların mükemmel bir şekilde temizlenmesini sağlar.

90 derecede neler yıkanır?

Özellikle çarşafa, havlu, iç çamaşırı ve çorapların ayda en az 1 kez 90 derecede yıkanması gerektiğini ve bu çamaşırların havlulardan ayrı makineye atılmasının doğru olacağını belirtti. Çamaşırları makineden çıkardıktan sonra kapağının açık bırakılması da öneriliyor.

Outdoor ne anlama geliyor?

"Outdoor" kelimesinin türkçe çevirisi "dış mekan" , "açık hava" demek olmasına rağmen Türkçe cümlelerde daha çok doğa sporları ile ilgili anlamlarda kullanılmaktadır. Bir malzeme yardımıyla veya malzemesiz olarak doğada , açık havada yapılan sporların tümü doğa sporları sınıfına girer.

Kamp için gerekli malzeme nelerdir?

Olmazsa olmaz kamp malzemeleriniz; Çadır, Uyku Tulumu, Mat, Kamp sandalyesi, kamp mutfağı, çanta, ve ilk yardım setidir.
  • Kamp Çadırı ...
  • Uyku Tulumu. ...
  • Şişme Mat ve Uyku Matları ...
  • Kamp Sandalyesi. ...
  • Kamp Mutfağı ...
  • Soğutucular. ...
  • EL Feneri ve Kafa Lambası ...
  • Kamp Çantası!
Daha fazla öğe...