Tragus piercing ne zaman iyileşir?

İçindekiler:

  1. Tragus piercing ne zaman iyileşir?
  2. Tragus nereye yapılır?
  3. Tragus piercing nerede Deldirilir?
  4. Piercing nerede yapılır?
  5. Tragus piercing nasıl temizlenir?
  6. Tragusu ne demek?
  7. Piercing kaç yaşında yapılır?
  8. Kıkırdak Piercing kaç mm?

Tragus piercing ne zaman iyileşir?

Son zamanlarda inanılmaz bir popülerlik kazanan tragus piercingi, kulak kanalının üzerinden doğrudan lobunuza oturan bir iç kıkırdak parçası. Bir çok piercing modeliyle harika görünen tragusun tamamen iyileşmesi 8 ayı bulabiliyor.

Tragus nereye yapılır?

Vücudun farklı bölgelerini süsleyen piercing modellerinden birisi de tragus piercing seçenekleridir. Tragus, kulak deliğine yakın, geriye dönük ufak kıkırdağa verilen addır.

Tragus piercing nerede Deldirilir?

Kulak lobuna yakın bir yerde olan anti tragus bölgesi etli bir yapı olduğundan pek fazla ağrı şikayeti hissedilmez. Kıkırdak doğrudan delinmektedir.

Piercing nerede yapılır?

Kulak, vurun, dudak, göbek deliği, dil, kaş gibi çeşitli bölgelere piercing takılabilir. Buralar vücudun hassas bölgeleri olduğu için ve piercing işleminde kesici-delici aletler kullanıldığı için piercing taktırmanın birtakım riskleri bulunmaktadır.

Tragus piercing nasıl temizlenir?

Piercing'i temiz tut İlk yöntem antibakteriyel sıvı sabun, bebek şampuanı veya piercing temizleme sabunlarıyla piercingi ve bulunduğu bölgeyi günde iki defa sabun artığı kalmayacak şekilde yıkayarak yapılır. Yıkanan bölge kağıt havlu kullanılarak kurutulmalı. Ancak bu şekilde piercing bölgesi kuruyabilir.

Tragusu ne demek?

Tragus, birçok tıpta yer alan kelime gibi Latince kökenli bir terimdir. Tıpta kullanım alanı ise kulaklarımızın kenarlarında bulunan kısmın adıdır. Bu bölüm yani tragus, arkadan gelen sesleri işitmemizi sağlar. Tragusun görevi arkadan gelen sesleri toplayarak kulağa iletmek ve bu seslerinde duyulmasını sağlamaktır.

Piercing kaç yaşında yapılır?

“18 yaşından küçüklere piercing yapmıyoruz” 'Küçük çocuklara piercing yapılamaz' diyen Özkan, “Çocuğun o dönem kıkırdak yapısı geliştiği için çok küçük yaşlarda yapılmamasında fayda var' diyor.

Kıkırdak Piercing kaç mm?

Halka Burgu Model Helix,Kıkırdak,Septum Piercing. Ürün çapı 8 mm dir. Bar kalınlığı 1 mm dir. Ürün Cerrahi Çelik olup asla kararmaz ve alerji yapmaz.