Levent Kandemir hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Levent Kandemir hangi hastanede?
  2. Sivas sigorta hastanesinde hangi poliklinikler var?
  3. Sivas Sigorta Hastanesi acili var mı?
  4. Levent Kandemir kaç yaşında?
  5. Bayram Ali Mamik hangi hastanede?
  6. Kerime Nazlı Salihoğlu kimdir?

Levent Kandemir hangi hastanede?

Levent Kandemir Sıvas Devlet Hastanesı(S)Sıvas Gürün Devlet HastanesıSıvas Numune Hastanesı bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Uzm.

Sivas sigorta hastanesinde hangi poliklinikler var?

Beyin Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Hastalıkları, Dermotoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, ...

Sivas Sigorta Hastanesi acili var mı?

Hastane başhekimi Mesut Acıöz, hizmete başladıklarını ifade ederek, "Genel ve çocuk acil servis hizmeti veren ve 10 yataklı yoğun bakım ünitesi bulunan hastanemiz 160 yatak ile halkımızın hizmetine açıldı.

Levent Kandemir kaç yaşında?

Levent KANDEMİR: 1968 Keskin/KIRIKKALE doğumluyum.

Bayram Ali Mamik hangi hastanede?

Sivas Numune Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı BayramAli MAMİK, Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı sebebi ile kanser hakkında bilgi verirken, kanserin nedenlerinden, evrelerinden ve tedavi yöntemlerinden bahsetti.

Kerime Nazlı Salihoğlu kimdir?

Kerime Nazlı Salihoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. Aile planlaması, Dilatasyon ve kürtaj, Epizyotomi, Genital kanser, Harmony testi alanlarında hizmet veriyor ve Doğum Kontrol, Ergenlik sorunları, Hormonal Bozukluklar, Rahim Hastalıkları, Gebelik hastalıkları konusunda çalışıyor.