Bursa otogardan Sabiha gökçene nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bursa otogardan Sabiha gökçene nasıl gidilir?
  2. Sabiha Gökçen Havalimanı Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?
  3. Bursadan yeni havalimanına nasıl gidilir?
  4. Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?
  5. Bursa istanbul havalimanı otobüs kaç saat?

Bursa otogardan Sabiha gökçene nasıl gidilir?

Bursa Sabiha Gökçen havalimanı arası yolculuklar artık daha kolay. Bursa otogarından Sabiha Gökçen havalimanına gidişin en kolay yolu Nilüfer Turizm'i tercih etmektir. Nilüfer Turizm Türkiye'nin her yerinde sizlere hizmet verdiği gibi Bursa Sabiha Gökçen arasında da hizmet vermektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?

Burulaş Otobüsleri Sarı renkli olup, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hareket noktası terminal binası gelen yolcu katı çıkışının hemne karşısındadr. Gelen Yolcu Çıkış Kapısının karşısında BBBUS Bursa Burulaş Otobüslerinin Bilet satış Ofisini Görebilirsiniz.

Bursadan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?

"İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya kendi aracımla nasıl giderim?" diye soranlar için yol tarifi şu şekilde: İstanbul Havalimanı'ndan otoyola çıkıp Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Anadolu'ya geçip otoyolu takip ederek yaklaşık 2,5 3 saatlik bir yolculukla Bursa'ya ulaşabilirsiniz.

Bursa istanbul havalimanı otobüs kaç saat?

Bursa - İstanbul Havalimanı arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 3 saat 12 dakika sürmektedir.