Koçtaş hangi kargo ile çalışır?

İçindekiler:

  1. Koçtaş hangi kargo ile çalışır?
  2. Koçtaş mağazadan teslim al nedir?
  3. Koçtaş kurulum yapıyor mu?
  4. Ay kargo kimin?
  5. Koçtaş nakliye kaç gün?
  6. Tekzen kurulum yapıyor mu?
  7. Ay kargo randevulu teslimat ne demek?
  8. Koçtaş nakliye yapıyor mu?
  9. Koçtaş keşif hizmeti nedir?
  10. Mobilya kurmak ne kadar?

Koçtaş hangi kargo ile çalışır?

Koçtaş'tan aldığım ürün DHL Lojistik ile gönderiliyor.

Koçtaş mağazadan teslim al nedir?

Koçtaş, alışverişlerini en kısa sürede yapmak isteyen müşterilerine, mobil uygulamadan veya telefonla verdikleri siparişlerini mağaza açılış saatini beklemeden ve mağazaya girmeden ertesi gün saat 08.00 itibarıyla teslim alabilme ayrıcalığı sunuyor.

Koçtaş kurulum yapıyor mu?

Keşif hizmetimiz sayesinde; ürününüzün monte edileceği alanın ölçülere ve montaja uygunluğunu, elektrik ve su tesisatınızın durumunu ve montaj öncesi yapılması gereken ek işlemleri tespit ederek sizin için en uygun hizmeti sağlarız.

Ay kargo kimin?

Koç Grubu'nun Aygaz merkezli olarak 2017'de başlattığı bir Aykargo projesi söz konusu. Aygaz'ın yaklaşık 'e yakın tüpgaz bayisinin Türkiye'nin en büyük dağıtım ve teslimat merkezine dönüşebileceği düşüncesiyle yola çıkmış bir proje.

Koçtaş nakliye kaç gün?

Ürününüzü seçtikten sonra nakliye gününüzü planlayarak teslimatınızı en hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleştirmek için çalışırız. Teslimat günü sizinle iletişime geçip teslimat için sizden teyit alırız. Ürününüzü sipariş tarihinden itibaren 4 gün içinde saat 09:00-19:00 saatleri arasında size teslim ederiz.

Tekzen kurulum yapıyor mu?

Tekzen Hazır mutfak montajı: Alçıpan duvar, gaz blok duvar, sıvasız ve ıslak, rutubetli, taşıyıcı vasfını yitirmiş duvar üzerine montaj yapılmamaktadır. Montaj işlemi verilen randevu tarihi doğrultusunda gün içerisinde yapılır. Doğalgaz boruları kapanacak şekilde montaj yapılmaz.

Ay kargo randevulu teslimat ne demek?

Bugün Teslimat Hizmeti siparişin aynı gün içerisinde, Randevulu Teslimat Hizmeti ise siparişin satın alındığı günden 7 gün sonrasına kadar adresinize teslim edilmesidir.

Koçtaş nakliye yapıyor mu?

Nakliye hizmetimizden aşağıdaki koşullarda faydalanabilirsiniz: 0₺ - 500₺ altındaki alışverişlerinizde 45₺ 500₺ - 1.000₺ altındaki alışverişlerinizde 75₺

Koçtaş keşif hizmeti nedir?

Keşif hizmetimiz sayesinde; ürününüzün monte edileceği alanın ölçülere ve montaja uygunluğunu, elektrik ve su tesisatınızın durumunu ve montaj öncesi yapılması gereken ek işlemleri tespit ederek sizin için en uygun hizmeti sağlarız.

Mobilya kurmak ne kadar?

En Uygun En Uygun Mobilya Montajı ve Tamiratı Fiyatları ve Firmaları
Usta/FirmaTamamlanan HizmetFiyat Aralığı
OKAN MOBİLYA193195 - 4.519 TL
Pratikiz Mimarlık125188 - 4.564 TL
KAYALAR AHŞAP228206 - 4.405 TL
Remais Yapı301187 - 4.448 TL
7 satır daha