Çam reçinesi elden nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Çam reçinesi elden nasıl çıkar?
  2. Çam lekesi nasıl çıkar?
  3. Arabadan çam sakızı lekesi nasıl çıkar?
  4. Camdaki kireç lekesini ne çıkarır?
  5. Arabadaki çam reçinesi nasıl temizlenir?
  6. Camdaki siyah noktalar nasıl çıkar?

Çam reçinesi elden nasıl çıkar?

En etkili yöntem, eczanelerden temin edeceğiniz gerçek aseton ile ellerinizi ovuşturmak olacaktır. Bir süre sonra reçine yumuşar ve tırnaklarınızla kolayca kazımanız mümkün olur. Aseton bulamadığınız dönemlerde kolonya kullanabilirsiniz. Ardından ellerinizi sabun ve su kullanarak arıtabilirsiniz.

Çam lekesi nasıl çıkar?

Camları sileceğiniz suya birkaç damla sirke ekleyerek camlarınızın parlamasını izleyebilirsiniz. Cam sileceğiniz bezi normal bezlerden seçmek yerine mikrofiber bezlerden seçerseniz camdaki lekeleri çıkarmanız daha kolay olacaktır.

Arabadan çam sakızı lekesi nasıl çıkar?

Aracın üzerinde yer alan reçineyi çıkarmak için aseton yöntemi kullanılabilir. Aseton bir pamuğun üzerine damlatıldıktan sonra araçtaki reçinenin üzeri ovulur.

Camdaki kireç lekesini ne çıkarır?

Bir havluyu sirkeli su çözeltisinde ıslatıp çözeltiyi camdaki spreyli bölgeye yay. Havluyu camdaki spreyli bölgeye koyup orada bekleterek sirkenin lekelere nüfuz etmesini sağlayabilirsin. Camı hafifçe havluyla silerek temizle. Sirke çözeltisi emdirilmiş havluyu camı temizlemek için kullan.

Arabadaki çam reçinesi nasıl temizlenir?

Bir mikrofiber beze alkol damlatın. Birkaç dakika bekledikten sonra reçine üzerine ovalayarak sürün. Reçine lekesinin çıkması için alkol çözüm sunabilir. Boya yüzeyine alkolü dökerek uygulamayın, zarar verebilirsiniz.

Camdaki siyah noktalar nasıl çıkar?

Kireç Sökücü (Porçöz) bu konuda camlarınızın eski temiz görünümüne kavuşmasını sağlayacaktır. Kireç sökücü oksitli bölgeye sürüldükten sonra 15-20 dakika beklenilmelidir, sonrasında cam temizlendiğinde oksit lekeleri çıkacaktır. Bu işlemler yapıldıktan sonra kuru mikrofiber bez ile izler silinmelidir.