Scrubs hangi kumaştan yapılır?

İçindekiler:

  1. Scrubs hangi kumaştan yapılır?
  2. Scrubs kumaş ne demek?
  3. Hemşire forması ne renk olur?
  4. Formaların kumaşı nedir?
  5. Forma hangi kumaştan yapılır?
  6. Hemşire forması nedir?
  7. Scrubs forma ne demek?
  8. Futbol formalar hangi kumaştan yapılır?
  9. Dri-fit ne demek?
  10. Likralı Terikoton nedir?
  11. Paraşüt kumaş iyi mi?

Scrubs hangi kumaştan yapılır?

Pamuk-polyester karışımı kumaşlardan üretilen Desenli Doktor Hemşire Formaları, sıklıkla kullanılmaktadır. En çok kullanılan karışım oranları P pamuk - P polyester ve e polyester - 5 pamuk olmaktadır.

Scrubs kumaş ne demek?

Halk arasında dalgıç kumaş olarak da bilinen scuba kumaş, farklı amaçlar doğrultusunda en çok tercih edilen seçeneklerden biridir. ... Yuvarlak örme makineleri eşliğinde üretimi gerçekleştirilen scuba kumaş, nefes alan sentetik bir yapıya sahiptir.

Hemşire forması ne renk olur?

Alt-üst takım olan hemşire formalarının yanı sıra, altı beyaz üstü lacivert hemşire forması kombinlerine de rastlanır. Özellikle çocuk kliniklerinde çalışan hemşireler, genel atmosfere uyumlu olması bakımından turkuaz, turuncu, petrol mavisi, kiremit rengi, su yeşili hemşire forması ile görevlerini yapabilir.

Formaların kumaşı nedir?

Dri-FIT, yüksek performanslı, mikrofiber, polyester bir kumaştır. Dri-FIT teknolojisi formalar, tişörtler, çoraplar, pantolonlar, şortlar, sweatshirtler, kolluklar, şapkalar, eldivenler ve daha birçok üründe kullanılmaktadır.

Forma hangi kumaştan yapılır?

Dri-FIT, yüksek performanslı, mikrofiber, polyester bir kumaştır. Dri-FIT teknolojisi formalar, tişörtler, çoraplar, pantolonlar, şortlar, sweatshirtler, kolluklar, şapkalar, eldivenler ve daha birçok üründe kullanılmaktadır. Dijital forma ve diğer spor ürünlerimizde Dri-Fit teknolojisini kullanmaktayız.

Hemşire forması nedir?

Stajyer hemşireler genellikle beyaz üst-alt olmak üzere okullarının logosunun olduğu formaları giyerler. Ameliyathane hemşireleri genellikle koyu renkleri tercih ederler, yada koyu yeşil forma giyerler. ... Cerrahi hemşireleri ise genellikle pembe formalar giymektedirler.

Scrubs forma ne demek?

Scrubs yani doktor ve hemşire önlükleri çeşitliliği de bunların başında geliyor. Çeşitlilik arayan hemşireler ve doktorlar ne yazık ki sabit bazı renkler; beyaz, mavi, yeşile takılıp kalıyor. Özellikle Amerika'da doktor önlükleri, hemşire önlükleri yani scrubs diye adlandırılan ürünlerde çeşitlilik bir hayli fazla.

Futbol formalar hangi kumaştan yapılır?

Dri-FIT, yüksek performanslı, mikrofiber, polyester bir kumaştır. Dri-FIT teknolojisi formalar, tişörtler, çoraplar, pantolonlar, şortlar, sweatshirtler, kolluklar, şapkalar, eldivenler ve daha birçok üründe kullanılmaktadır.

Dri-fit ne demek?

Nike Dri-FIT teknolojisi, kuru kalmana yardımcı olmak için tasarlanmış yenilikçi bir polyester kumaştır. ... Dri-FIT'in benzersiz yüksek performanslı mikro fiber yapısı, terin daha hızla buharlaşmasını sağlamak için teri emerek ve kumaşın yüzeyine dağıtarak vücudun doğal serinleme sistemini destekler.

Likralı Terikoton nedir?

Tericotton olarak adlandırılan, asıl yazılışı Terry Cotton olan kumaş özellikle medikal hastahane kıyafetlerinde kullanılan bir kumaş türüdür. Ucuz olarak satılan bazı nevresim takımları da terikoton kumaşlarla üretilmektedir. Pamuk, polyester karışımı bir kumaştır.

Paraşüt kumaş iyi mi?

Dayanıklılığın önemli olduğu her sektörde kullanılabilmektedir. Asker ve polis üniformalarında, savaşta kullanılan kıyafetlerde de su ve rüzgar geçirmez özellikte paraşüt kumaş kullanılmaktadır. Kesilme, delinme gibi risklerin bulunduğu mekanikle ilgili iş sektörlerinde sıklıkla bu kumaş tercih edilmektedir.