Mall of Istanbul trambolin kaç TL?

İçindekiler:

  1. Mall of Istanbul trambolin kaç TL?
  2. Türkiyenin en büyük Trambolin Parkı nerede?
  3. Trambolin Fiyatları ne kadar?
  4. Power Jump trambolin nerede?
  5. Zıplama şeyine ne denir?
  6. Power Jump kaç TL?
  7. Power Jump ne demek?

Mall of Istanbul trambolin kaç TL?

BİLET FİYATLARI
Uçuş TürüSüreFiyat
Base Flight Pandemi süresince 4-7 yaş aralığındakilerin ebeynleri ile, diğer yaş grupların ise bireysel olarak kullanabileceği 60 dakikalık seans. Haftanın her günü 11:30'da başlıyor.60 dk dk69.00 TL 89.00 TL 109.00 TL
4 satır daha

Türkiyenin en büyük Trambolin Parkı nerede?

Çocuklarıyla keyifli zaman geçirmek isteyen aileler soluğu Maslak Uniq'te bulunan Finansbank sponsorluğundaki The Zone Maslak'ta alıyor.

Trambolin Fiyatları ne kadar?

  • 102 Cm Trambolin Kırmızı Trambolin Cntr00225. gittigidiyor.com. 349,,,90 TL2 farklı mağaza. 2 farklı mağazayı incele.
  • 92 Cm Trambolin Kırmızı Trambolin Cntr00226. gittigidiyor.com. 319,,,90 TL2 farklı mağaza. 2 farklı mağazayı incele. Trambolin.

Power Jump trambolin nerede?

Türkiye'nin en büyük trambolin parkı Power Jump 1450 m2'lik kapalı alanı ve 365 m2'lik teras alanıyla adrenalin tutkunları ve macera severlere hitap ediyor. Hilltown AVM'nin 3. katında bulunan Power Jump'ın devasa oyun alanında büyük küçük her yaştan insanı tadına doyum olmaz bir eğlence bekliyor.

Zıplama şeyine ne denir?

Trambolinler temel amaç olarak spor ve eğlence aleti olarak kullanılmakta ve bu doğrultuda hizmet vermektedir. Yaylı ve titizlikle tasarlanmış bir zemin üzerinde havada sıçrayarak kullanılan trambolinler çocuktan yetişkine her yaş grubu tarafından beğeni ve memnuniyetle kullanılmaktadır.

Power Jump kaç TL?

Hilltown AVM Power Jump Trambolin Parkı Giriş Bileti 35 TL yerine 23 TL'den Başlayan Fiyatlarla.

Power Jump ne demek?

Power Jump egzersizi trambolin üzerinde sıçrayarak yapılan müzik eşliğinde yapılan eğlenceli bir aktivitedir. Sıçrayarak yapılması vücudunda güçlenmesini ve daha atik olmasını desteklemektedir.