Samulaş HES kodu tanimlama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Samulaş HES kodu tanimlama nasıl yapılır?
  2. Akbil HES kodu sorgulama nasıl yapılır?
  3. Samkart HES kodu zorunlu mu?
  4. Samulaş kartına nasıl yüklenir?
  5. HES kodu olmadan tramvaya binilir mi?
  6. Samkart HES kodu ne zaman son?
  7. HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Samsun?
  8. Samkart öğrenci kartı kaç TL?

Samulaş HES kodu tanimlama nasıl yapılır?

SAMKART aboneleri HES kodu tanımlamak için www.samsun. bel.tr, www.samulas.com.tr ve www.akillibiletim.com adreslerinden birine girerek HES Kodu Tanımlama sayfasından işlemlerini başlatmalı. Daha sonra TC Kimlik numarası, kart numarası, HES kodu, telefon numarası gibi alanlar doldurulmalı.

Akbil HES kodu sorgulama nasıl yapılır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Samkart HES kodu zorunlu mu?

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN COVİD-19 tedbirleri kapsamında 30.09.2020 tarihinde yayımlamış olduğu genelgeye istinaden toplu taşımada, kullanıcının adına tanımlanmış elektronik ulaşım kartına HES Kodu tanımlaması zorunlu hale getirilmiştir.

Samulaş kartına nasıl yüklenir?

ONLİNE BAKİYE YÜKLEME Ana ekranda Kartlarım sekmesine girilir. İlgili alanları doldurarak tanımlama tamamlanır. Bakiye yükle seçeneğini seçilir. Ekrana gelen menüde ilgili alanları doldurup Kredi Kartı bilgileri girilir ve yapacağınız yükleme tutarını girilir.

HES kodu olmadan tramvaya binilir mi?

tarihinden itibaren İstanbul'da metro, otobüs, tramvay ve Marmaray'da HES kodu olmadan vatandaşların binişlerine izin verilmeyecek.

Samkart HES kodu ne zaman son?

"Sağlık Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz protokol gereği SAMKART kullanan abonelerimizin 20 Kasım tarihine kadar kartlarına HES kodlarını tanımlamaları gerekmektedir. Bu tarihten itibaren HES kodu tanımlanmayan abonelerin elektronik toplu taşıma kartları kullanıma kapatılacaktır.

HES kodu otobüs kartına nasıl yüklenir Samsun?

Samkarta Hes kodu nasıl yüklenir?
  1. Samsun belediyesine ait olan resmi internet sitesinden ilgili bölüme giriş yapmalısınız.
  2. Sonra sayfada yer alan bilgileri doldurun.
  3. Ardından HES kodunuzu yazım.
  4. Daha sonra Samkart'ınızın kart numarasını yazarak onaylamalısınız.

Samkart öğrenci kartı kaç TL?

SAMULAŞ'ın duyurduğu abonmanlık sistemine göre öğrenci ve öğretmenler için ise 30 gün süre ile 50 biniş için 90 TL, 75 biniş için 125 TL, 100 biniş için 150 TL, 150 biniş için ise 225 TL fiyat belirlendi.