Alliance Healthcare ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Alliance Healthcare ne iş yapar?
  2. Alliance Healthcare kaç şubesi var?
  3. Alliance Healthcare Yatırım Holding A Ş kimin?
  4. Alliance Healthcare satildi mi?
  5. Hedef Alliance sahibi kimdir?
  6. Alliance Healthcare hangi ülkenin?
  7. Istanbul'da kaç tane ecza deposu var?
  8. Hedef Alliance kime satıldı?
  9. Selim Taşo kimdir?
  10. En büyük ecza deposu hangisi?
  11. Selcuk Ecza Deposu ne is yapar?
  12. Alliance Genel müdür?
  13. Selçuk Ecza Deposu Türkiye'de kaçıncı sırada?
  14. Mahmut cici kimdir?

Alliance Healthcare ne iş yapar?

Alliance Healthcare, tedarikçilerin ve eczanelerin tercih ettiği ortağıdır. Hastalara ve tüketicilere daha iyi hizmet sağlayabilmek için size özel çözümler sunar. Avrupa'da 11 farklı ülkede 115.000'den fazla noktada satış ve dağıtım hizmeti veriyor ve küresel boyutta faaliyet gösteriyoruz.

Alliance Healthcare kaç şubesi var?

Ülke genelindeki 81* dağıtım noktasından, yaklaşık 17.000* müşteriye hizmet vermekte olup, yerel pazardaki 30 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye'nin önde gelen ilaç, medikal, sağlık ve güzellik ürünleri dağıtıcısıdır.

Alliance Healthcare Yatırım Holding A Ş kimin?

Hedef Alliance Holding A.Ş. Alliance Healthcare, ABD merkezli Walgreens Boots Alliance'ın Türkiye'deki toptan ilaç satış ve dağıtımı yapan şirketidir.

Alliance Healthcare satildi mi?

ABD'li ilaç dağıtım firması AmerisourceBergen, perakende ve toptan ecza ürünleri satışı yapan Walgreens Boots Alliance'ın toptan ecza satış ve dağıtım faaliyetlerini yürüten Alliance Healthcare biriminin çoğunluğunu yaklaşık 6.275 milyar dolar ve 2 milyon AmerisourceBergen hissesi karşılığında satın alacağı duyuruldu.

Hedef Alliance sahibi kimdir?

Hedef Alliance Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, öyküsünü, grubunun durumunu ve hedeflerini Capital'e anlattı: İşletme okudunuz.

Alliance Healthcare hangi ülkenin?

Alliance Healthcare, bugün Avrupa'nın en büyük toptan ilaç satıcılarından ve dağıtımcılarından biridir. Şirketin hikayesi, UniChem grubunun 80 yıl önce 1938'de İngiltere'de kurulmasıyla başlıyor.

Istanbul'da kaç tane ecza deposu var?

İstanbul'da 12-13 depo var.

Hedef Alliance kime satıldı?

Siirtli Ethem Sancak ve ailesi Türkiye'nin en büyük ecza deposu Hedef'i sıfırdan kurdu ardından yüzde 50 hissesini Avrupa'nın bu alandaki en büyüğü İngiliz Alliance Unichem'e sattı.

Selim Taşo kimdir?

Selim Taşo, Mart 2017 tarihinden bu yana Alliance Healthcare Türkiye'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. ... IBM de çalışırken aynı zamanda POS A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Daha öncesinde Tekfen Holding'de Tarımsal Sanayi Grubu'nda CFO olarak görev yapmıştır.

En büyük ecza deposu hangisi?

1980-1990 yıllarında As Ecza Depoları'nı kurdu. 1995 yılında, turizm ve inşaat sektörüne girdi. Bugün, en büyüğü Selçuk Ecza Deposu olan şirketlerini Selçuk Ecza Holding bünyesinde topladı.

Selcuk Ecza Deposu ne is yapar?

1958 yılında tek bir araçla ilaç dağıtımı gerçekleştiren, yakın mesafelerdeki eczanelere sepetli bisikletlerle ilaç ulaştıran, siparişleri telefonla alan Selçuk Ecza Deposu, bugün online sipariş kabul eden ve motorlu kuryeleriyle, eczanelerin ilaç ile ilgili her türlü ihtiyacını en kısa sürede karşılayan bir kurum ...

Alliance Genel müdür?

Selim Taşo, CPA, CFA Selim Taşo, Mart 2017 tarihinden bu yana Alliance Healthcare Türkiye'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Selçuk Ecza Deposu Türkiye'de kaçıncı sırada?

Türkiye'nin En Büyük Şirketleri Açıklandı İşte Fortune 500 Listesine Göre Selçuk Ecza Deposu Tic. ve A.Ş. Türkiye'nin en büyük şirketleri açıklandı işte Fortune 500 listesine göreSELÇUK ECZA DEPOSU TİC ve A.Ş listenin 22. sırasında sırada yer alıyor.

Mahmut cici kimdir?

Mahmut Cici, Nisan 2014'den bu yana Alliance Healthcare Türkiye'de Bölge Direktörü olarak görev yapmaktadır. Bu görevinden önce yaklaşık 7 yıl İzmir Şube Müdürü ve 2000-2007 yılları arasında ise Bursa Şube Müdürü olarak çalışmıştır.