SunExpress ek bagaj nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. SunExpress ek bagaj nasıl alınır?
  2. SunExpress bagaj kaç kilo?
  3. SunExpress kac parca bagaj?
  4. Check in yaptıktan sonra ek bagaj alınır mı?
  5. Ekstra bagaj hakkı nasıl alınır?
  6. THY kilo başı kaç tl 2020?
  7. Pegasusta ek bagaj ne kadar?
  8. Pegasus kilo başına kaç TL?
  9. Pegasus bir valiz en fazla kaç kilo olmalı?

SunExpress ek bagaj nasıl alınır?

Rezervasyonu yapılmış bir uçuş ilave bagaj uçuşa 3 saat kala eklenebilir. İlave bagaj paketinizi websitemiz Rezervasyonlarım , SunExpress Çağrı merkezi ve yetkili acentaler aracılığı ile kolayca yapabilirsiniz.

SunExpress bagaj kaç kilo?

Türkiye İç Hatlar
SunFaresTürkiye içi uçuşlarda bagaj hakkı
SunEco15 kg
SunClassic20 kg
SunPremium25 kg

SunExpress kac parca bagaj?

Dış hatlar uçuşlarında 20 kg bagaj hakkına ek olarak bebek arabası, puset, araba koltuğu vb. ek ücret alınmadan kargo bölümünde taşınabilir. Tek parça halindeki bir bagajın 32 kg sınırını geçmemesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu sınırı aşan bagajlar uçağa alınmaz.

Check in yaptıktan sonra ek bagaj alınır mı?

Rezervasyon yaptıktan sonra daha ekstra bagaja ihtiyacım olduğunu anladım. Ekstra bagaj hakkı satın alabilir miyim, ödemeyi nerede yapacağım? İnternet sitemizden, mobil uygulamamızdan, havalimanlarındaki check-in kontuarlarımızdan ya da satış ofislerimizden ekstra bagaj hakkı satın alabilirsiniz.

Ekstra bagaj hakkı nasıl alınır?

İlave bagaj hakkını uçuşunuza 2 saat kalana kadar AnadoluJet web sitemizden biletleme ve checkin esnasında veya biletinizi aldıktan sonra web ve mobilde ek hizmetler seçeneğinden alabilirsiniz.

THY kilo başı kaç tl 2020?

Her firmanın uyguladığı bagaj fark ücreti değişiklik gösteriyor. Türk Hava Yolları iç hatlarda kilo başı fark ücreti olarak 6 TL alıyor. Yurt dışı içinse 32 kiloya kadar 50 Euro, ikinci valiz için 70 Euro alıyor.

Pegasusta ek bagaj ne kadar?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri İç hat ek bagaj ücretleri, Flypgs internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 5 TL/KG- 10TL/KG aralığında iken, çağrı merkezinden alımlarda 7 TL/KG - 12 TL/KG aralığında değişmektedir.

Pegasus kilo başına kaç TL?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri Bu ücretler aralık olarak şu şekildedir: İç hat ek bagaj ücretleri, Flypgs internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 5 TL/KG- 10TL/KG aralığında iken, çağrı merkezinden alımlarda 7 TL/KG - 12 TL/KG aralığında değişmektedir.

Pegasus bir valiz en fazla kaç kilo olmalı?

Flypgs Yolcu Bagaj Hakları Pegasus yurtiçi uçuşlarındaki bagaj hakları Eko uçuş sınıfında; 8 kg ağırlığında kabin bagajıyla beraber el çantası veya bilgisayar çantası ve 15 kg ağırlığını geçmeyecek bir kargo bagajından oluşmaktadır.